Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Fira de Lleida promociona Municipàlia 2015 a Alemanya

Ha estat present al saló Metropolitan Solutions de Berlín i ha dut a terme contactes per establir aliances i captar empreses europees

Fira de Lleida, Municipàlia
Imatge de l'estand de Municipàlia de Fira de Lleida a Alemanya. (Foto: Fira de Lleida)
Una delegació de Fira de Lleida, encapçalada pel seu director general, Oriol Oró, ha estat present aquesta setmana al saló Metropolitan Solutions de Berlín per promocionar la pròxima edició de Municipàlia (Saló Internacional d'Equipaments i Serveis Municipals), fira que tindrà lloc del 13 al 16 d’octubre del 2015 al recinte firal de Lleida. Els representants lleidatans han disposat d’un estand i han portat a terme diversos contactes amb representants institucionals i d’empreses del sector amb l'objectiu d'establir aliances amb associacions del sector municipalista i captar empreses europees.


Entre d'altres contactes, Oriol Oró, director general de Fira de Lleida, ha mantingut una reunió amb representants de l'ICLEI (Consell Internacional per a les Iniciatives Ecològiques Locals), entitat que aplega 370 actors locals —ciutats, pobles i associacions municipalistes— de 61 països.

Aquest és el primer cop que Fira de Lleida es promociona a Metropolitan Solutions, saló que ha tingut lloc del 20 al 22 de maig a la capital alemanya amb una gran exposició de productes i serveis adreçats a les smart cities.
           
La darrera edició de Municipàlia, celebrada el 2013, va comptar amb 325 expositors directes i amb 20.000 visitants professionals i va ser el marc d’una cinquantena d’activitats paral·leles entre jornades tècniques, reunions i assemblees professionals.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat