Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El número 292 ordenarà l’ordre de preferència d’accés a les places d’escola bressol en cas d’empat

La publicació definitiva dels infants admesos i de les llistes d’espera es realitzarà el proper 5 de juny

escoles bressol,Jesús Castillo,educació,
El regidor Jesús Castillo ha presidit el sorteig públic. (Foto: Ajuntament de Lleida)
Aquest matí s'ha celebrat el sorteig públic per determinar el número de desempat a l’hora d’ordenar el procés de preinscripció i matrícula de les escoles bressol públiques de Lleida, tant de la Generalitat com les escoles municipals. Enguany, el número 292 ordenarà, en cas d’empat de puntuació, l’ordre de preferència a les places d’escola bressol.


Lleida compta amb 691 places vacants d’escola bressol pública per al curs 2015-2016 de les quals 656 corresponent a les escoles bressol municipals i 35 a la Generalitat. Aquestes places estan distribuïdes entre les 18 escoles bressol municipals i la llar d’infants de la Generalitat de Catalunya.

Procediment d’adjudicació de plaça

Quan el nombre de sol·licituds per un centre és superior a l’oferta, aquestes s’ordenen en funció d’una puntuació que va lligada a un seguit de criteris de prioritat. Primer, per uns barems generals i després, pels criteris complementaris.

Per ordenar aquelles sol·licituds que tenen la mateixa puntuació, l’ordre vindrà determinat pel resultat del sorteig que s’ha realitzat avui, disponible a la Regidoria d’Educació i Infància, a la web de la Paeria i a les escoles bressol municipals, al taulell d’anuncis a partir de dilluns.
 
Aquelles famílies que vulguin fer alguna reclamació sobre el barem que s’ha atorgat a la seva sol·licitud ho podran fer en el període de reclamacions 26, 27 i 28  presentant un escrit al registre general de l’Ajuntament a l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana.

La publicació definitiva dels infants admesos i de les llistes d’espera és realitzarà el proper 5 de juny. La matricula es farà efectiva per a les escoles bressol municipals del 8 al 12 de juny, es pot realitzar: via on line, a la Regidoria d’Educació i Infància i a l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat