Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Michael Fakuade arriba al Força Lleida

L'entrenador del conjunt lleidatà, Joaquín Prado, destaca la polivalència del jugador americà, que completa el joc interior

Michael Fakuades,Força Lleida,bàsquet
Michael Fakuade, el nou jugador del conjunt lleidatà. (Font: www.derwesten.de)
El jugador americà Michael Fakuade (18/2/89, Chicago) és l'encarregat de completar el joc interior del Força Lleida per a aquesta temporada 2014-2015 de la LEB Or. El nou integrant del conjunt lleidatà és un aler-pivot de 2,01 metres d'alçada i prové de l'ETB Wohnbau de la Lliga Pro A alemanya, on ha fet 8,3 punts i ha agafat 7,3 rebots per partit.

"Ens donarà potència física i presència a sota de la cistella", ha destacat l'entrenador del conjunt lleidatà, Joaquín Prado. En aquest sentit, el tècnic ha ressaltat la polivalència del jugador, "ja que pot jugar en la posició de 4 o de 5". Així, doncs, "amb el seu físic, l'equip queda complet" i, per tant, serà el jugador definitiu que li calia al Força Lleida després que el club decidís no comptar amb Fran Urli.

El nou reforç lleidatà, que tot i néixer als Estats Units també té la nacionalitat nigeriana, es va formar a la Universitat d'Illinois, en què va jugar a la NCAA fins la campanya 2011-2012, d'on va marxar cap a Alemanya per jugar a la Lliga Pro B amb l'UBC Hannover Tiger a la 2012-2013 i, posteriorment, a la Pro A amb el Wohnbau el darrer any.

Cal esmentar que Fakuade té prevista la seva arribada a Lleida el pròxim dimarts per incorporar-se ràpidament als entrenaments amb la resta de companys. "Ens hauria agradat tenir el jugador que ens faltava abans, però que estigui amb nosaltres a principis de setmana és fantàstic. Ara tindrà el corresponent període d'adaptació i haurà de doblar els seus esforços, ja que porta sis setmanes de desavantatge respecte dels seus nous companys. Però tots treballarem perquè la seva adaptació sigui ràpida".

Bones sensacions del primer partit de lliga

Pel que fa a la primera jornada de la LEB Or, el Força Lleida va caure a la pista del Leyma Básquet Coruña per 71-64. "La predisposició dels jugadors va ser molt positiva, ja que l'equip va estar ficat en el partit durant els 40 minuts de jocs, però vam perdre el xoc en els últims quatre minuts", ha reconegut l'entrenador del conjunt lleidatà. De fet, cal esmentar que els parcials van ser de 20-20, 40-39, 56-54 i 71-64. Malgrat tot, l'entrenador ha reconegut que "el marge de millora és molt ampli".

Tot i això, el Força Lleida descansa en la segona jornada, un factor que obligarà el cos tècnic a preparar els entrenaments d'una manera diferent. "Ens hauria agradat jugar al Barris Nord més que descansar, però la temporada està organitzada així. Per això, aprofitarem per fer els ajustaments oportuns, corregir diferents qüestions i seguir amb el procés d'adaptació dels jugadors", ha matisat el preparador.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat