Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Juan Osado, molest amb el director esportiu del Lleida Esportiu i crític amb l’afició

El jugador indica que Jordi Esteve “haurà de mirar primer que ho ha fet bé” i que “Lleida es mereix tenir un equip a la categoria superior, però l’afició no és només per a l’Aplec”

Osado,Lleida Esportiu
Juan Osado, amb la samarreta del Lleida Esportiu. (Foto: Arxiu)
El director esportiu del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, va culpabilitzar en el seu moment als jugadors per no aconseguir classificar-se per al play-off d’ascens a Segona Divisió. Això no ha agradat a tots els jugadors, com és el cas de Juan Osado, que ha expressat que “ell haurà de mirar primer que ho ha fet tot bé i que la culpa és dels jugadors”. A més, ha aprofitat per enviar un missatge crític a l’afició en dir que “Lleida es mereix tenir un equip en la categoria superior, però també és veritat que l’afició no és només per ara per l’Aplec -quan s’hagués jugat el play-off d’ascens-, sinó que el Lleida Esportiu juga durant tot l’any”.

Al mateix temps, també s’ha mostrat dur en afirmar que “algú va vendre que la idea d'aconseguir arribar al play-off seria fàcil, però és molt complicat. Dins de l’estadi es tenia consciència d’això, però fora no”. De fet, ha assumit que la responsabilitat és dels jugadors, que són els que salten al terreny de joc, però també ha argumentat que la temporada va començar bé i que en els últims enfrontaments el conjunt va patir una baixada física gran, “no érem els mateixos i no teníem les idees clares”.

Pel que fa a l’ambient del vestidor, el davanter ha esmentat que el vestidor està fastiguejat per la situació que està vivint i que “ara mateix no hi ha solució. Si poguéssim tornar al passat hi aniríem, però estem fora i ho hem d’assumir, així com començar a parlar de la propera temporada”, ha explicat.

Finalment, Osado acaba el seu contracte aquesta temporada i ara haurà de parlar  amb el director esportiu, Jordi Esteve, i el president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, per decidir quin serà el seu futur.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat