Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Jorge Miramón: “Si s’ha de culpabilitzar algú, ha de ser la plantilla”

El jugador del Lleida Esportiu apunta que els integrants de l’equip estan molt tocats i que una de les possibles causes dels mals resultats va ser l’excés de confiança

Jorge Miramón, Lleida Esportiu, futbol
Jorge Miramón, amb la samarreta del Lleida Esportiu. (Foto: Arxiu)
El vestidor del Lleida Esportiu està abatut per quedar-se fora del play-off d’ascens a Segona Divisió. Els jugadors assumeixen la seva responsabilitat, ja que “som els que hem de donar-ho tot”, ha explicat el jugador Jorge Miramón. A més, ha afegit que “el cos tècnic ho ha fet bé, i si s’ha de culpabilitzar algú ha de ser la plantilla, perquè som els que hem de tirar del carro”.

En aquest sentit, el sentiment que hi ha el vestidor lleidatà en aquests moments és de tristesa per no haver aconseguit l’objectiu establert a l’inici de la temporada però, d'altra banda, satisfets per haver arribat fins a l’última jornada amb opcions de classificar-se per al play-off d’ascens i acabar segons. De totes maneres, “estem molt tocats, perquè vam estar tot l’any en la zona alta i crèiem que ens hi ficaríem. Ha estat un pal molt dur”, ha comentat Miramón. Així doncs, ha esmentat que tot el vestidor era conscient que era difícil aconseguir el repte i que “ens ho mereixíem”.

Cap al final de campanya, el Lleida Esportiu s’ha mostrat com un equip irregular, deixant-se pel camí molts punts que haguessin estat vitals. “El final de temporada és el més important i no hem arribat en les millors condicions i l'hem feta grossa nosaltres. Ara hem de reflexionar”, ha esmentat el jugador. De fet, a l’afició li ha llençat el missatge que “segueixi animant, perquè realment ells són els que es queden i els jugadors anem passant. Amb aquesta afició, el club arribarà a Segona Divisió”. Així, els resultats van passar factura a nivell mental, una cosa que també afecta el físic, sense oblidar que “potser va haver-hi un excés de confiança aixecant el peu de l’accelerador i pensant que ja estàvem ficats en el play-off quan encara quedava el més difícil”.

Pel que fa a la seva situació, Jorge Miramón acaba contracte aquesta temporada. Ell ha dit que encara no ha parlat res amb el club de la capital del Segrià, “però sempre he dit que aquí he estat molt content. Si he de jugar a Segona Divisió B, segurament em quedaria al Lleida Esportiu. Si la directiva compta amb mi, espero poder-me quedar i amb la màxima ambició, lluitant pel segon o el primer lloc”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat