Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Paeria atorga la concessió de la discoteca de Gardeny a l’empresa Agora del Este

L'explotació del centre d’oci es farà per quatre anys més un de renovable

Larida,Gardeny,
Imatge de l'interior de l'anterior discoteca. (Foto: Arxiu)
La concessió de l’antiga discoteca Larida anirà a càrrec de l’empresa Agora del Este 2014 SL. Així s’ha conegut aquest dimarts després que la taula de contractació de la Paeria descartés el passat divendres del concurs l’oferta més ben valorada (amb 69,5 punts), l’empresa Blurenting Catalonia, per revelar dins de la proposta tècnica l’oferta econòmica, un plec expressament prohibit. L'explotació del centre d’oci es farà per quatre anys més un de renovable.

En la fase final, l’empresa adjudicatària (amb 68,5 punts), impulsada per diversos socis, entre els quals els propietaris del restaurant Genial, s’ha enfrontat a UTE Gardeny Parc d’Oci,  empresa dels mateixos titulars del River i La Boîte, que va obtenir una qualificació de 50,8 punts. 

En un principi, el projecte de l’Agora del Este SL no va estar massa ben valorat per la mesa, ja que considerava que no aportava res de nou a la projecció de la ciutat, però ha acabat sent l’opció que aportava més diners com a cànon, fins a un total de 294.000 euros.

Tot i que fonts de l’empresa concessionària no ho han confirmat, el regidor d'Urbanisme de l’Ajuntament de Lleida, Fèlix Larrosa, va apuntar que la nova discoteca podria obrir pels volts de Sant Joan. Així mateix, no es descarta que l’empresa Blurenting Catalonia presenti un recurs per fer front als motius d’exclusió.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

No sense la meva llar

Publicitat
Publicitat