Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

C’s espera entrar a la Paeria per sobre del PP i repta Mas a veure’s les cares a les urnes

Les enquestes posicionen Ciutadans com a segona força, que veu Lleida com “un repte decisiu”

Ciutadans, Albert Rivera, Àngeles Ribes, Lleida, eleccions municipals
El president de Ciutadans, Albert Rivera, i l'alcaldable de Lleida, Àngeles Ribes. (Foto: Judit Gómez)
El president de Ciutadans, Albert Rivera, acompanyat de l’alcaldable Àngeles Ribes, ha mostrat una actitud positiva davant les eleccions i confessa que ningú dubta que el partit entri amb força a la Paeria. Rivera vol que el seu govern tingui representació a totes les capitals del país i creu necessari un gir polític a Lleida.Segons enquestes i sondejos, C’s podria posicionar-se aquest diumenge com a tercera força de govern a la Paeria per sobre del Partit Popular. Així mateix, Rivera no descarta seure a parlar amb Ros si fos beneficiari per a la ciutadania, però sempre mantenint els seus ideals.

Pel que fa a la supressió de llistes, com la de Barberà del Vallés, afirma que és una reacció immediata i la millor solució per no perdre la credibilitat. Prendre nota, ser humils i reconèixer els errors creu que és l’actitud que espera la ciutadania i la millor manera de donar exemple: “No se’ns cauen els anells en reconèixer que hem fet quelcom malament, busquem solucions”. Tampoc no els obsessiona el número de representants, ha assegurat. En aquest sentit, la seva situació és còmoda i demana a Àngeles Ribes que la defensi: “Un conseller fa més que aquells que entren per escalfar la cadira”.

Rivera argumenta els atacs de Mas com a reacció a la pèrdua de vots, “sabent que som el seu rival”, i el repta que assumeixi responsabilitats i que es vegin les cares a les urnes.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat