Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Postius descarta una possible sociovergència i rebutja "els cants de sirena" d'Àngel Ros

El convergent proposa una reestructuració integral de la Regidoria d'Esports per afavorir l'esport local

Toni Postius, Anna Campos, Arcadi Climent
El candidat per CiU, Toni Postius, acompanyat d'Anna Campos i Arcadi Climent. (Foto: Laia Dolcet)
El candidat a la Paeria per CiU, Toni Postius, s'ha mostrat taxatiu aquest dilluns i ha rebutjat "els cants de sirena" del paer en cap, Àngel Ros, que postulen un possible pacte sociovergent. Postius ha posat el dit a la nafra tot recordant les investigacions pendents de resolució a l’Ajuntament de Lleida: "Qui pot pactar amb algú que està sent investigat per la Fiscalia Anticorrupció i que està sota una investigació judicial per les denúncies presentades contra ell?", ha preguntat retòricament.

Així mateix, Postius, acompanyat del número tres de la llista, Paco Cerdà, ha presentat les seves propostes en matèria d'esports a la Penya Barcelonista davant de més d’un centenar de persones. Durant l’acte, el convergent ha explicat que la seva intenció és reestructurar la Regidoria d'Esports perquè sigui útil i eficaç a les entitats esportives locals.

L'alcaldable per CiU ha exposat que la reforma contemplaria un departament específic de suport a les instal·lacions esportives locals, a més d’una oficina única que ajudi les entitats a l'hora de fer els tràmits burocràtics. A més, també ha remarcat que "el nou POUM ha de contemplar una ciutat universitària esportiva i una residència d'esportistes" i ha proposat acordar amb el Departament d'Ensenyament que les instal·lacions esportives ubicades als centres educatius de la ciutat es posin a disposició de l'esport amateur lleidatà.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat