Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Miquel Iceta anima a seguir amb la feina de progrés feta fins ara a la Paeria amb majoria absoluta votant Àngel Ros

El candidat socialista no descarta arribar a un pacte i assenyala les bones relacions amb Joan Ramon Zaballos (CiU) durant la legislatura

PSC,Àngel Ros,Miquel Iceta,eleccions municipals,
Acte central del PSC, aquest diumenge a la plaça de les Magnòlies, amb el secretari general del PSC, Miquel Iceta. (Foto: PSC Lleida)
El secretari general del PSC, Miquel Iceta, ha acompanyat aquest diumenge el candidat socialista, Àngel Ros en l’acte central que s’ha celebrat a la plaça de les Magnòlies de Balàfia. Iceta ha destacat “la gran feina que el PSC ha fet a Lleida, per la qual cosa demano el vot per a l’Àngel per la bona feina que s’ha fet però també pel molt que queda per fer” i ha afegit que “demano als ciutadans que si volen una continuïtat de la feina de progrés que s’ha fet a la Paeria que votin a l’Àngel Ros i el seu equip”.


Iceta ha assegurat conèixer Lleida i els lleidatans, a qui "els agrada lluir un bon alcalde". En aquest sentit, ha afegit que no creu “que se'l deixin perdre", així que "estic convençut de la seva victòria".

Ros, per la seva banda, ha afirmat avui que “els ajuntaments socialistes compensem les retallades de l’Estat i la Generalitat, racionalitzant i gestionant bé els recursos municipals” i ha instat: “Digueu-me una retallada que hagi fet l’Ajuntament de Lleida en els onze anys que sóc alcalde, dels quals els darrers set anys m’he especialitzat en la gestió de la crisi econòmica. No trobareu ni una sola retallada, al contrari, en període de crisi, Lleida ha progressat”. 

El candidat socialista ha anat detallant cadascun dels barris de la ciutat i el seu simbolisme i ha explicat accions com “la decisió d’ubicar el Parc Científic, on cada dia van 1.500 joves a treballar i tenim el compromís que en el pròxim mandat siguin 3.000, o el Museu de la Ciència a la Mariola, perquè és la nostra manera d’entendre la igualtat, on veiem símptomes de desigualtat hi apostem i hi actuem”. Així mateix, ha dit qye “cal recuperar els plans de barris que la Generalitat va aturar i anar encara més lluny amb plans per cada casc antic de cada barri i plans de polígons per als primers polígons industrials de les ciutats”. 

Àngel Ros ha afirmat que “no em presento per mirar al passat, els projectes de futur per Lleida superen els bons records del passat” i ha conclòs assegurant que “tenim projecte, tenim idees i un futur per Lleida”. 

Quan ha estat preguntat per la seva antiga mà dreta, Marta Camps, ha sentenciat que ja “és passat” i que està aquí per presentar propostes de futur per als pròxims quatre anys. També ha insistit que l’objectiu del PSC és mantenir una majoria sòlida per governar amb els actuals quinze regidors que manté a l’Ajuntament.

Ros també ha reconegut la seva amistat amb CiU, fent referència a Joan Ramon Zaballos, i ha lamentat que amb l’actual candidat, Toni Postius, la relació no és la mateixa. Ros que no ha descartat cap pacte, ha reconegut tenir les seves preferències però sense detallar-ne cap

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat