Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Holi Festival! River tenyeix de color els Camps Elisis

L’organització anuncia que es reunirà amb l’Ajuntament de Lleida per tal de poder dur a terme una nova edició

Holi Festival, River Lleida, Lleida, festa, música, pintura
Moment del Holi Festival celebrat als Camps Elisis. (Foto: Òscar Buetas)
Els Camps Elisis han acollit avui una de les festes amb més color del calendari, el Holi Festival! River. Es tracta d’una festa reconeguda a nivell mundial i que avui s’ha dut a terme a la capital del Segrià. L’acceptació ha estat massiva, amb prop d’un miler de persones de diferents edats que han gaudit amb la pintura que es tiraven els uns als altres mentre sonava la música. Per aquesta raó, des de l’organització ja s’ha anunciat que es realitzarà en un futur una nova edició, tot i que la direcció s’haurà de reunir amb l’Ajuntament de Lleida per veure quin és el dia més oportú per realitzar-ho.

En aquest sentit, l'administrador de la discoteca River Lleida, José Antonio Hidalgo, ha fet un balanç molt positiu de la cita. “El Holi Festival a Lleida és un èxit i això ens anima a tornar a repetir aquest esdeveniment reconegut a nivell internacional”, ha manifestat. De fet, ha recordat que ja es va intentar realitzar a l’octubre, coincidint amb la celebració a la discoteca ilerdenca de l'Agrocastanyada, però les condicions meteorològiques van impedir que es dugués a terme en les millors condicions.

A més, un fet important d’aquest èxit ha estat la diversitat de persones de diverses edats que hi han estat presents. A més, avui a la nit el pàrquing de la discoteca BigBen de Mollerussa també acollirà el seu Holi Festival, “una autèntica casualitat, ja que les circumstàncies ens van fer canviar la data i ho vam haver de fer avui, coincidint amb la de Mollerussa", ha apuntat Hidalgo.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat