Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La concessió de l'antiga Larida, a decidir entre dues ofertes incompletes després de ser exclosa la més ben puntuada

Blurenting Catalonia SL ha estat descartada per revelar la xifra del cànon, una condició totalment prohibida

Larida,Gardeny,
L'antiga discoteca Larida. (Font: www.viulleida.es)
La taula de contractació de la Paeria va descartar ahir del concurs d’adjudicació de la discoteca de Gardeny l’empresa Blurenting Catalonia SL, empresaris dels locals Manolita, La Nuit, Maracas, Baba Room, Comedia i Bitch, per revelar dins de la proposta tècnica l’oferta econòmica, un plec expressament prohibit. Aquesta era l’oferta més ben valorada per la comissió tècnica. 


Per tant, ara la concessió de la discoteca es decidirà entre dues ofertes restants, les quals no compleixen els requisits demanats per la Paeria. La que té més punts de les dues és la d’Ágora del Este 2014 SL, impulsada per diversos socis, entre els quals els propietaris del restaurant Genial. La tercera de les empreses és UTE Gardeny Parc d’Oci, impulsada pels titulars del River i La Boîte.

Amb poc marge per decidir, la Paeria ha sobrepassat els terminis, ja que el concurs s’havia d’enllestir l’1 de maig. Si el consistori no es decideix entre aquestes dues ofertes, pot presentar altres propostes o deixar el concurs desert acollint-se a l’article 45, la qual cosa suposaria un endarreriment de la data d’obertura, ja que encara caldria presentar un projecte definitiu, aconseguir la llicència i fer les pertinents obres. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat