Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El PP denuncia Ros a la Junta Electoral per considerar un acte electoralista les visites a obres

La candidata Dolors López estudia la possibilitat de convertir en semipeatonal el tram que connecta el carrer Bisbe Ruano amb Balmes

PP,Dolors,López,eleccions municipals,
El PP ha fet campanya aquest matí pels comerços de la Zona Alta. (Foto: PP de Lleida)
El Partit Popular de Lleida ha denunciat davant la Junta Electoral les visites d’obres del candidat socialista, Àngel Ros, amb la finalitat per creure que utilitza el seu càrrec institucional d’alcalde amb finalitats electoralistes. “Les visites d’obres es van fer el passat dimecres al solar on s’està construint el Museu de la Ciència, i ahir dijous al camp de l’AEM, on s’està renovant la gespa artificial”, ha manifestat la candidata, Dolors López.


Així mateix, el Partit Popular també ha denunciat el fet de distribuir la revista Paeria corresponent al mes d’abril, justament durant la campanya electoral. La candidata Dolors López ha manifestat que “és una clara maniobra per intentar divulgar obra feta per l’Ajuntament de Lleida per part de l’alcalde, aprofitant que estem en plena campanya electoral”.

Dolors López, que avui divendres ha visitat la Zona Alta considera necessari adaptar el trànsit de vehicles de la plaça Ricard Viñes a les necessitats dels comerciants. López proposa estudiar la possibilitat de convertir en semipeatonal el tram que connecta el carrer Bisbe Ruano amb Balmes, tal com han reclamat alguns comerciants; i per això es compromet a portar a terme una consulta sobre la regulació del trànsit en aquesta zona, “si tinc responsabilitats de govern després de les eleccions municipals del 24 de maig”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat