Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Concentració de CCOO contra la discriminació per motius d’orientació sexual

El sindicat denuncia que hi ha empreses que de manera encoberta acomiaden els seus treballadors per ser homosexuals

CCOO,homosexuals,homòbia,
CCOO es manifesta en el marc del Dia Internacional contra l'Homofòbia i la Transfòbia, que se celebra diumenge 17 de maig. (Foto: CCOO)
El 17 de maig se celebra el Dia Internacional contra l'Homofòbia i la Transfòbia; per aquest motiu, avui CCOO de les Terres de Lleida s'ha sumat als actes organitzats a totes les seus de CCOO de Catalunya i ho ha fet desplegant la bandera de l'arc de Sant Martí a la façana del sindicat, on romandrà durant uns dies, i amb una petita concentració de delegats i delegades.


Des de CCOO denuncien que encara hi hagi empreses que, de manera encoberta, acomiadin treballadors i treballadores per la seva orientació sexual o pel seu estat serològic. El sindicat manifesta "que amb la reforma laboral, van en augment i que, cada dia més, ha d’atendre el sindicat". CCOO reclama a l’administració que elabori un registre que inclogui les denúncies fetes pel col·lectiu de persones LGTBI quan són acomiadades justament per pertànyer a aquest col·lectiu.
 
Amb aquest gest es pretén sensibilitzar i generar consciència per a la no discriminació de les persones per raó d’orientació sexual, d’identitat de gènere o d’expressió de gènere, sobretot en el mercat laboral, "un espai bàsic, important i necessari per gaudir d’una vida digna i visible en la nostra societat".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat