Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Toni Postius: “Si no compleixo el 80% del meu programa, prometo no tornar-me a presentar”

CiU promet celebrar una auditoria ciutadana una vegada a l'any per convertir el consistori en un Ajuntament transparent

CiU,Antoni Postius,eleccions municipals,
El candidat de CiU ha tret aquest divendres el despatx al carrer. (Foto: Ares Valdés)
L’alcaldable de CiU a Lleida, Toni Postius, ha promès no tornar-se a presentar a unes altres eleccions si no compleix el 80% del seu programa electoral. Així de contundent s’ha mostrat el candidat convergent fent referència a que la resta de polítics no compleixen les seves promeses. 


Postius, que ha tret el despatx al carrer amb una urna transparent davant l'Institut d'Estudis Ilerdencs, ha culpat a l’Ajuntament de Lleida de no facilitar els documents requerits per la ciutadania i per l’oposició del cas Camps, que han estat confiscats per la Fiscalia Anticorrupció: “La transparència a la Paeria brilla per la seva absència”. 

Per aquest motiu, Postius ha promès celebrar una auditoria ciutadana cada any “perquè els ciutadans sàpiguen quant cobren els regidors, l’alcalde i on es destinen els seus diners, que són públics”. Postius defensa que cadascuna de les factures i contractes es facin públics i es compromet a implementar mesures perquè els ciutadans puguin fiscalitzar la gestió municipal.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat