Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Eduard Baches: “Retornarem les polítiques reals d’esquerres a la Paeria”

El líder d’Entesa advoca pel retorn d’una administració que miri pels interessos de la ciutadania

Entesa, Eduard Baches, Pep Mòdol, Ernest Urtasun
El cap de llista, al centre, acompanyat per altres membres de l'equip d'Entesa. (Foto: Entesa)
La coalició ecosocialista encapçalada per Eduard Baches va dur a terme aquest dijous, davant d'un centenar de persones, el seu acte central de campanya. El míting va tenir lloc a la plaça Ricard Vinyes amb l’assistència de l’economista i membre d’IU Eduardo Garzón i el diputat al Parlament Europeu per ICV-EUiA Ernest Urtasun.


El número u per Entesa, Eduard Baches, va mostrar-se ferm i va apostar pel retorn de les polítiques socials encapçalades per la garantia d’habitatge, el subministrament energètic per a tothom i la persecució de la crossa de l’atur. Baches, en l’acte central de campanya, va afirmar que  “només treballant per la dignitat de les persones de qualsevol edat, gènere i raça, podrem parlar de fi de la crisi”.

El número dos de llista i portaveu de MES, Pep Mòdol, va apostar per fer de Lleida “una capital cultural i econòmica”, i “això passa perquè la gent recobri la seva dignitat”.
 
Així mateix, durant l’acte, Ernest Urtasun va declarar que Lleida “es mereix el retorn d’una veu d’esquerra potent i, sobretot, que a la Paeria entrin les energies socials desenvolupades en els darrers anys i que han estat implicades en la lluita social, com el 15-M”. El diputat va destacar l’alcaldable per Entesa com la persona que encarna els valors per lluitar contra l’atur, la precarietat i a favor de la dignitat.
 
Per la seva banda, Eduardo Garzón va manifestar que “es respira en l’ambient que la gent vol canvis i esperit jove a les seves administracions, 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat