Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Albert Esteve: “Tothom ha d’anar en autocar a Cornellà”

El Lleida Esportiu disposarà de més de 450 entrades pel partit entre els blaus i el Cornellà, però el president adverteix que tindran prioritat les persones que viatgin en autocar

Albert Esteve,Lleida Esportiu
Albert Esteve, durant la roda de premsa. (Foto: Òscar Buetas)
“Tothom ha d’anar en autocar a Cornellà”; aquest és el missatge que ha llençat avui el president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, a l’hora de parlar sobre el desplaçament dels aficionats del conjunt blau que vulguin acompanyar l’equip en l’últim partit de la temporada, el qual es durà a terme a les 17.00 hores al Nou Municipal de Cornellà. Cal recordar que els d’Imanol Idiakez es juguen estar al play-off d’ascens.


Cal pensar que el club de la Terra Ferman podrà comptar amb 450 i 500 entrades, i que tots els aficionats que vagin estaran de peu en la zona ubicada a la graderia, la qual disposarà dels serveis bàsics. Inclòs, s’està coordinant un espai tancar perquè quan arribin els autocars procedents de Lleida a Cornellà estiguin en una zona delimitada.

En aquest sentit, Esteve ha remarcat que el club subvencionarà cinc euros, el que es tradueix en què els no socis hauran de pagar 9 euros més 16 d’entrada, mentre que els socis hauran de pagar 20 euros on tot estarà inclòs. Per la seva part, els nens fins a 12 anys no pagaran. Així, la prioritat del club és la de la gent que viatgi en autocars des de Lleida, “per seguretat”, mentre que la gent que ho faci des d'altres llocs s’haurà de posar en contracte amb el club perquè “no hi haurà entrades a la venda a taquilles per problemes d’espai”, ha informat el president. També ha afegit que les entrades es repartiran als autocars.

A més, es dóna un condicionant extern que podria afectar en certa manera a l’enfrontament, el partit que es disputarà a les 19.00 hores entre l’Espanyol i el Real Madrid, a només 50 metres del camp del Cornellà i que mobilitzarà a 40.000 persones. Per això, “la seguretat és clau”, ha manifestat el màxim dirigent.

Pel que fa a la sortida dels autocars, aquesta encara s’ha de confirmar, però es podria produir entre les 11.00 i les 12.00 hores. A més, a hores d’ara ja s’han completat dos autocars i s’està treballant en el tercer. “Demanem a la gent que reservi al més aviat possible per evitar contratemps. L’hora de sortida la coordinarem en funció del pla de seguretat”, ha expressat. El que sí que es té clar és que l’accés al camp es produirà pel carrer Sorral del Riu.

Respecte a l’enfrontament, on els dos equips es juguen molt, Albert Esteve ha manifestat que “nosaltres depenem de nosaltres mateixos. Som un exemple d’afició i ciutat, i hem de seguir així”. També ha afegit que “el Lleida Esportiu es juga la temporada en un partit, però abans hem fet molta feina. S’ha de tenir en compte que a la Segona Divisió B és molt igualada i necessitem el suport de tothom”.

Finalment, dir que en aquesta ocasió la plantilla es tornarà a concentrar i que s’està treballant per trobar un espai amb es similars al camp del Cornellà. “El que ara està clar és que l’equip anirà directe a Cornellà des d'allà on estigui”, ha apuntat.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat