Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Els Bombers continuen revisant i mullant el perímetre de l’incendi ocasionat a les Garrigues

Els Agents Rurals apunten que es van cremar 20,5 hectàrees de massa forestal i de vegetació per una crema vegetal mal apagada

foc,Garrigues,Bombers
Les flames van cremar 20,5 hectàrees de massa forestal i de vegetació. (Foto: Bombers de la Generalitat)
L’incendi, que va cremar ahir dilluns 20,5 hectàrees de massa forestal i de vegetació als Torms i Juncosa, a les Garrigues, encara continua causant preocupació als Bombers de la Generalitat, que continuen revisant i mullant el perímetre. “No el donarem per extingit del tot fins que no s’hagin apagat totes les espurnes, ja que podria revifar en qualsevol moment”, han explicat des de Bombers. En aquests moments hi treballen vuit dotacions terrestres i està previst que continuïn remullant la zona fins entrada la nit a causa “de les altes temperatures i la baixa humitat”. 

Segons la investigació dels Agents Rurals, l’incendi, que es va originar ahir dilluns a les 12.34 hores a la partida de la Vall Cansada, s’hauria originat per una crema vegetal mal apagada. Al lloc es van desplaçar setze dotacions terrestres i dos mitjans aeris, que van donar per controlades les flames a les 19.00 hores de dilluns. Aquest és el primer gran incendi de l’any, que ha coincidit amb una onada de calor, en la qual les temperatures van arribar als 33 graus al pla de Lleida.

Durant el dia d’ahir els Bombers també van sufocar petits focs a Montgai, Algerri i Seròs. A Algerri hi van treballar quatre dotacions terrestres i un mitjà aeri i es van cremar tres hectàrees de bosc de ribera.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La història d'una supervivent

Publicitat
Publicitat