Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Eduard Baches, candidat d'ICV-EUiA i MES, potenciarà el petit comerç vers les grans superfícies

Els ecosocialistes també volen engegar un pla d'actuació per propiciar la venda de productes de l'Horta de Lleida

Entesa,Eduard Baches,ICV,MES,
La candidatura d'Entesa, liderada per Eduard Baches. (Foto: Entesa)
L’alcaldable d’ICV-EUiA i MES (ENTESA), Eduard Baches, ha anunciat que posarà noves condicions a les grans superfícies que es vulguin instaurar a la ciutat, i "aquestes passaran per garantir que els llocs de treball creats siguin dignes, de qualitat, estables i sense discriminacions de cap tipus".

El candidat ecosocialista ha visitat aquest matí, juntament amb la resta de candidats, el barri de Cappont, "una zona especialment afectada per l’arribada de grans superfícies comercials els darrers anys, el consegüent tancament de petits i mitjans comerços i la preocupant situació en la qual viuen els empresaris de la zona". Baches ha apuntat que Cappont també ha estat una víctima en els més de 600 comerços que han tancat a Lleida des de l’inici de la crisi.

Eduard Baches critica que el model de negoci que s’ha desenvolupat "des d’una Paeria sense esquerres reals els darrers quatre anys no ha tingut com a principi bàsic la dignitat laboral i sí l’acceptació de les condicions laborals del neoliberalisme, faltant al model social de respecte als ciutadans i consumidors i als comerciants i empresaris”.

El cap de llista d’ICV-EUiA i MES també proposarà, si entra al consistori lleidatà, endegar un pla d’actuació que retorni la vida als mercats locals, propiciant la venda de productes de l’Horta de Lleida, controlant els processos de distribució i venda de productes de temporada, a més d’afavorir les sinergies entre productors i restauradors. En aquest sentit, Baches ha exposat que “hem d’aprofitar el potencial que tenim com a ciutat productora d’aliments de primera qualitat i ajudar que aquests es comerciïn a la nostra terra i pels nostres ciutadans”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat