Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Marta Rovira: “Volem ajuntaments transparents amb parets de vidre i portes enormes”

La secretària general d'ERC i el coordinador general d'Avancem, Joan Ignasi Elena, acompanyen Carles Vega en un míting-vermut

Marta Rovira,Carles Vega,ERC,eleccions municipals,
La secretària general d'ERC, Marta Rovira, amb l'alcaldable d'ERC per Lleida, Carles Vega, i alguns dels candidats. (Foto: ERC-Avancem)
La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha expressat el compromís de posar “parets de vidre i portes enormes” als ajuntaments perquè siguin transparents i facilitin tota la informació pública amb la participació de la gent. Així ho ha defensat aquest migdia en el míting que ha celebrat ERC-Avancem a la plaça de l’Institut d’Estudis Ilerdencs en suport al candidat Carles Vega, que també ha comptat amb la participació del coordinador general d’Avancem, Joan Ignasi Elena.


Rovira ha assegurat que “Lleida demana un canvi” i que “el 24 de maig comencem a construir la República Catalana des dels ajuntaments”. Amb la mateixa idea, Joan Ignasi ha defensat la necessitat de transformar el 24-M la majoria social que hi ha a Catalunya en favor del canvi i de l'emancipació del país en una majoria política. El número dos de la llista, Josep Maria Baiget, que ha parlat en substitució de Carles Vega, el qual no ha pogut parlar a causa d’una afonia, ha insistit que “el tema social i nacional van junts” i ha demanat a les persones que van votar ERC a les eleccions europees que “ens tornin a fer confiança”.

ERC-Avancem a Lleida ha anunciat també que posarà en marxà “una targeta social amb descomptes adreçada a les persones amb una renda més baixa amb l'objectiu de garantir que puguin accedir als serveis socials bàsics, així com al transport públic i als equipaments i activitats culturals”. La targeta serà l'eina principal del pla de xoc que pretén ser el Nou Pacte Social per a la Ciutadania que defensa ERC-Avancem.

L'acte ha comptat amb l’actuació dels garrotins del grup La Violeta i un vermut popular de Festa Major. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat