Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

CiU anuncia que estendrà la xarxa de carril bici per tots els carrers de la ciutat

Toni Postius també vol reforçar les polítiques adreçades a l'educació viària i la prevenció dels accidents

Toni Postius,carril bici,eleccions municipals,CiU,
Toni Postius, amb candidats, aquest matí fent ruta en bici per Lleida. (Foto: CiU)
L'alcaldable Toni Postius ha anunciat que vol estendre la xarxa de carril bici de la ciutat a tots els vials que configuren la xarxa bàsica (vies d'accés i principals) "amb l'objectiu d'impulsar una Lleida en moviment, fent una aposta per la mobilitat segura i la conscienciació sobre la seguretat viària".

Postius, que avui ha fet un recorregut en bicicleta per la ciutat acompanyat per la resta de candidats, ha subratllat la seva voluntat de guanyar en seguretat viària i millorar la convivència entre els vianants i els ciclistes per garantir una mobilitat segura a Lleida. "Apostarem perquè la bicicleta se segueixi implantant ordenadament a tota la ciutat, amb un carril bici en condicions", ha concretat Postius, tot afegint que "hem d'acabar amb la cursa d'obstacles que ciclistes i vianants han de fer diàriament".

"Ens comprometem amb tots els nivells de la piràmide de la mobilitat, i sense excepció, començant pel més feble, els vianants, i acabant pel cotxe. Així, treballarem per millorar i ampliar els espais dedicats als vianants, adequant els passos de vianants a l'alçada de la vorera per prioritzar el pas a peu pla del vianant respecte al vehicle", ha explicat.

També ha anunciat que reforçarà les polítiques adreçades a l'educació viària i la prevenció dels accidents. En aquest sentit, Postius impulsarà que la Guàrdia Urbana reguli el trànsit en aquestes zones de forma constant i presencial. Al mateix temps, millorarà la gestió semafòrica "per facilitar que el canvi dels semàfors s'allargui en cas d'embussos mitjançant la regulació semafòrica intel·ligent".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat