Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El PSC lamenta que la resta de partits no respectin l’aturada de la campanya durant la Festa Major de Lleida

El número tres de la llista, Fèlix Larrosa, ha afirmat que "mantindrem el que es va proposar i no farem campanya durant aquests dies de festes"

PP,eleccions municipals,mercat,
La candidatura del PP, fent campanya aquest matí al mercat de Pardinyes. (Foto: PP Lleida)
La candidatura del PSC de Lleida ha lamentat avui que la resta de formacions polítiques que es presenten a les eleccions municipals no hagin aturat la seva activitat de campanya durant els dies de la Festa Major de Maig. 

En aquest sentit, el número tres de la llista, Fèlix Larrosa, ha criticat que “avui, segon dia de la Festa Major de Lleida, hem vist com diferents partits polítics, com ara el Partit Popular, Convergència o Esquerra Republicana, han seguit amb els seus actes de campanya, no atenent així a la crida que va fer l’alcalde de Lleida” i ha afegit que “lamentem aquesta situació; una situació que per nosaltres no és la que desitja la ciutadania, la pau al voltant de les festes, una pau que ve de l’època dels romans”. 

Larrosa ha afirmat que “nosaltres, el Partit dels Socialistes de Catalunya, mantindrem el que es va proposar, no farem campanya durant aquests dies de festes”. Per tant, ha dit, “serà la ciutadania la que valori l’actitud que demostren els diferents grups polítics en aquestes eleccions municipals”.
 
Cal recordar que l’alcalde de Lleida va fer una crida a l’inici de la Festa Major per tal que els partits i els candidats i candidates desvinculessin la Festa Major de les eleccions municipals, demanant expressament que no s’organitzessin actes electorals els tres dies festius que coincideixen amb la Festa Major. La petició especificava que no s’instal·lessin als carrers casetes dels partits polítics per tal de deixar els espais públics només per a aquesta celebració. 

En aquest sentit, Carles Vega, candidat d'ERC, va lamentar ahir divendres que aquesta decisió no hagi estat consensuada per tots els partits i la va considerar una actitud que “voreja el caciquisme”. ERC també va recriminar a Ros que ell fa campanya constantment, per exemple, “quan surt als mitjans de comunicació felicitant les festes”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat