Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Duran i Lleida defensa la candidatura de Postius a la ciutat amb la sonada abscència del candidat

El líder d’Unió al·lega "motius d'agenda" i apunta que els pactes postelectorals no es veuran influenciats per les directrius nacionals

Duran i Lleida, Conxita Tarruella, Miquel Padilla, eleccions municipals,
Duran i Lleida, aquest divendres, enmig de Conxita Tarruella i Miquel Padilla. (Foto: Laia Dolcet)
El líder d’Unió Democràtica de Catalunya, Josep Antoni Duran i Lleida, va estar aquest divendres a la capital del Segrià per donar suport a la candidatura de Toni Postius en el primer dia de campanya electoral. Duran i Lleida va especificar que per ell és un lloc simbòlic ja que és on va fer la seva primera incursió política a l’edat de 26 anys, quan va ocupar la posició de tinent d’alcalde. D’aquesta manera, va voler desmentir aquells que consideren Postius un candidat massa jove per esdevenir paer en cap.

En la seva intervenció de suport a la candidatura de Toni Postius hi va haver una absència molt destacada: la del propi candidat. En defensa, el polític democristià va al·legar motius d’agenda: “Per raons que no cal explicar, he estat tres dies fora de joc i he canviat l’agenda a última hora”.
 
D’altra banda, el líder d’Unió va incidir en l’endeutament com un dels principals problemes del consistori i va exposar que “Lleida té un problema de finances i Postius té la capacitat per capgirar la situació i promoure la ciutat”.
 
Quant a possibles pactes postelectorals, Duran i Lleida va remarcar que a nivell municipal està clar que no tindran gaire influència les directrius nacionals: “Més enllà que hi hagi una posició política general, cada poble prima el que és millor per al municipi". A més, no va descartar un possible pacte sociovergent. Pel que fa a veure les eleccions municipals com unes primàries de les autonòmiques, Duran i Lleida va sortir al pas defensant que no ho són però que, està clar, "tindran influència en un futur". 
 
A nivell català, Duran i Lleida va mostrar-se convençut que, tot i les bones perspectives a les enquestes, la candidatura d’Ada Colau no guanyarà: “Tothom abusa de la desconfiança amb els polítics i amb les institucions i no tot allò que és nou és la millor opció”, va dir. “Hi ha gent que mai ha trencat un plat perquè mai no ha estat la cuina”, va voler remarcar.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat