Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

ERC-Avancem Lleida demana que les persones que els van votar en les eleccions europees ho tornin a fer a les municipals

Carles Vega rebutja la petició d'Àngel Ros de no fer campanya durant els dies de Festa Major per no ser una decisió consensuada

Carles Vega,ERC,Avancem Lleida,eleccions municipals,
Carles Vega ha presentat aquest matí la campanya als mitjans de comunicació. (Foto: Ares Valdés)
Carles Vega, el candidat d’ERC-Avancem a Lleida, demana als ciutadans votar en clau independentista, tal com ho van fer en les eleccions europees: “Demanen que la gent que va confiar en nosaltres a Europa també confiï ara i voti l’independentisme mirant a Lleida”. Vega es mostra confiat que, si “aconseguim el mateix nombre de vots que a les europees, podem arribar a l’alcaldia”. En aquest sentit, Vega ha assegurat que el vot independentista i el municipal “són indestriables”, així com el vot ciutadà i nacional.


Segons les últimes enquestes publicades, ERC aconseguiria tres regidors a la Paeria, resultat que a Vega no convenç: “Volem lluitar per l’alcaldia perquè podem convèncer la gent”. I ho faria a través de tres eixos: “Millorar la gestió amb les persones, treballar per la ciutat i contribuir amb la independència”. Aposta també per “mirar cap a fora” i perquè la ciutat s’impliqui més amb el seu entorn, així com dotar d’un millor finançament l’Ajuntament a través de la independència.

Pel que fa a la petició del candidat del PSC i alcalde de Lleida, Àngel Ros, en relació amb no fer campanya durant els dies de Festa Major, Vega ha lamentat que aquesta decisió no hagi estat consensuada per tots els partits i l’ha considerat una actitud que “voreja el caciquisme”. ERC ha recriminat Ros que ell fa campanya constantment, per exemple “quan surt als mitjans de comunicació felicitant les festes”.

Vega també ha insistit en el fet que les campanyes es programen amb temps i, per tant, ja tenien programat un míting diumenge amb la secretària general d’ERC, Marta Rovira, i el coordinador general d’Avancem, Joan Ignasi Elena, el qual no suspendran. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat