Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Alfons Alzamora: “Viatgem cap a Ourense amb la màxima ambició per guanyar els dos partits”

El vestidor de l’Actel Força Lleida viatja amb la màxima ambició a les semifinals del play-off d’ascens contra el Club Ourense Baloncesto

Alfons Alzamora, Barris Nord, Actel Força Lleida, bàsquet, LEB Or
Alfons Alzamora, durant un partit d'aquesta temporada. (Foto: Arxiu)
Viatjar amb l’ambició necessària per aconseguir les dues primeres victòries que estan en joc a la pista de l'Ourense Baloncesto. Amb aquesta mentalitat es desplaçarà l’Actel Força Lleida a la capital gallega, on disputarà els dos primers xocs de les semifinals del play-off d’ascens a l’ACB. “No ens val haver arribat fins aquí i anem a Ourense amb la màxima ambició per guanyar els dos partits i fer el 100% per passar la ronda al Barris Nord”, ha explicat el pivot del conjunt lleidatà, Alfons Alzamora.


En aquest sentit, com a dada curiosa, s’ha de dir que, com a club, el Força Lleida no ha perdut mai contra el Club Ourense Baloncesto. De fet, en la temporada regular 2014-2015 els dos enfrontaments jugats es van resoldre a favors dels lleidatans. Tot i així, Alzamora ha esmentat que “en aquesta campanya els dos xocs van ser igualats, però es tracta d’un detall sense gaire importància”. També s'ha d'indicar que es veuran les cares dues formacions diferents “però els dos equips ens coneixem molt bé. És l’hora de sorpreses i ajustaments tàctics”.

Per tant, el pivot ha dit que, per tal de guanyar, s’haurà d’arribar al partit de divendres, a les 21.00 hores, en les millors condicions possibles. “El compromís dels jugadors, del cos tècnic i de l’equip és molt gran”, tenint en compte en el handicap de les darreres lesions que s’han produït. Així doncs, la clau per guanyar un equip experimentat estarà en “ser nosaltres mateixos, sense perdre la identitat, jugant en equip, gaudint del bàsquet en aquests moments, intentant perdre la concentració les menys vegades possibles i tenint encert”, ha afegit. També serà important “no caure en les frustracions si les coses van malament i estar preparats per qualsevol situació, sent durs mentalment”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat