Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

201 representants de l’administració operaran amb una tauleta el dia de les eleccions municipals

La Subdelegació del Govern i INDRA organitzen vuit sessions formatives a Lleida, Vielha, la Seu d'Urgell, Balaguer i Cervera

Subdelegació del Govern,meses electorals,eleccions municipals,
Les sessions informatives han començat avui a la Subdelegació del Govern a Lleida. (Foto: Subdelegació del Govern)
Dels 414 representants de l’administració de la demarcació de Lleida que ocuparan les meses dels col·legis electorals el diumenge 24 de maig, només 201 operaran amb una tauleta electrònica per comunicar les dades al Centre de Recollida d’Informació (CRI) la constitució de cada una de les meses electorals. Així ho ha explicat la subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, durant la primera de les vuit sessions formatives que s’han organitzat sobre l’ús de les tauletes.


Els representants de l’administració també hauran de transmetre les dades relatives als avenços de participació de les 14.00 hores i de les 18.00 hores, així com els resultats provisionals de la votació un cop tanquin els col·legis a les 20.00 hores. Per fer un ús correcte de les tauletes, la Subdelegació i l’empresa INDRA han organitzat sessions informatives des d’avui dilluns fins al dijous 7. Per primera vegada, aquestes es realitzen en diferents punts de la demarcació per evitar desplaçaments. D’aquesta manera, a la Subdelegació es faran tres sessions formatives (dia 4, en sessió de matí i tarda), una a Vielha (dia 5), una a la Seu d’Urgell (dia 6), dues a Balaguer (dia 6) i una més a Cervera (dia 7).
 
En el decurs d’aquestes jornades formatives es lliuraran les tauletes als representants de l’administració de tots els municipis de Lleida, llevat dels municipis amb una xifra inferior a 500 electors que transmetran les dades via telefònica al Centre de Recollida d’Informació (CRI). En total, la Subdelegació i els tècnics d’INDRA hauran organitzat un total de vuit sessions formatives en quatre jornades de formació.
 
Per comprovar el correcte funcionament de tot el sistema informàtic, els representants de l’administració faran el proper dissabte dia 9 de maig un simulacre amb quatre transmissions de dades referides a la constitució de meses, primer avanç de participació, segon avanç de participació i escrutini.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat