Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Paeria activa el Protocol d’Emergència i Acció Humanitària de la Ciutat de Lleida per ajudar el Nepal

També s’ha posat en marxa el Fons Solidari per recollir aportacions econòmiques ciutadanes

Nepal,terratrèmol
La Paeria activa el Protocol d’Emergència i Acció Humanitària de la Ciutat de Lleida per ajudar el Nepal com a resposta d’emergència als efectes del terratrèmol en aquest país. (Font: www.ayudaenaccion.org)
La Paeria ha activat aquesta setmana el Protocol d’Emergència i Acció Humanitària de la Ciutat de Lleida per ajudar al Nepal en els treballs reconstrucció pels efectes patits pel terratrèmol que va sacsejar el país el passat dissabte. A través de la pàgina web de la Paeria s’informarà de les actuacions d’emergència que les ONGD de la ciutat tinguin previst realitzar, així com recollida de material, recaptació de fons o presentació de projecte. L'Àrea de Cooperació Internacional de la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat serà l’encarregada de publicar les fitxes amb les accions a realitzar de totes les informacions rebudes. A més, s’ha posat en marxa el Fons Solidari per recollir aportacions econòmiques ciutadanes.


El Comitè d’Emergències i Acció Humanitària es reunirà properament per valorar les diferents actuacions destinades al Nepal. Aquest Comitè és un òrgan que es va crear per treballar conjuntament per a l’organització i la millora de la coordinació de campanyes d’emergència i acció humanitària. Està format per diferents entitats de la ciutat de Lleida, encarregat de crear mecanismes de coordinació per canalitzar recursos financers, humans i materials a les diferents catàstrofes i emergències que s’esdevenen arreu del mon, fomentant alhora la sensibilització i la participació ciutadana en la solidaritat i la comprensió de les causes que duen a terme les diferents crisis humanitàries. El Comitè d’Emergència i Acció Humanitària continua treballant per ajudar els damnificats de les diferents catàstrofes i crisis humanitàries i hi destina les aportacions ciutadanes del Fons Solidari, amb el número de compte 2100.0203.77.0200812600.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat