Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Postius vol dinamitzar el comerç de proximitat per donar vida als barris de Cappont i la Bordeta

Posarà l'accent en els problemes d'aparcament d'ambdós barris habilitant pàrquings de superfície il·luminats i arranjats

Toni Postius, Cappont, comerç
Toni Postius, en un comerç de Cappont. (Foto: CiU)
El candidat per CiU a l'alcaldia de Lleida, Toni Postius, ha anunciat les accions concretes per als barris de Cappont i la Bordeta amb l'objectiu de provar d'evitar la desertització comercial dels barris.


"Esmerçarem esforç i dedicació en la dinamització comercial perquè hem detectat que, tant a Cappont com a la Bordeta, han baixat la persiana moltes botigues per l'absència d'un pla comercial que permeti la pervivència del comerç de proximitat i les grans superfícies, si bé molts han sabut resistir la crisi i adaptar-se als nous temps", ha concretat l'alcaldable convergent.

Postius ha precisat que "apostem per la vitalitat comercial en aquelles zones on la pèrdua de comerç s'ha deixat notar més, en concret, des de la zona de Cronista Muntaner fins a l'avinguda de les Garrigues, en el cas de Cappont, i d'Ignasi Bastús, Hostal de la Bordeta i Palauet, en el cas de la Bordeta".

Postius vol facilitar que els comerços i empreses que funcionen i que compleixen la normativa vigent disposin d'ajuts i bonificacions fiscals, impulsant  igualment amb aquestes mateixes mesures la creació de nou comerç i nous llocs de treball, d'acord amb les entitats i associacions de comerciants dels respectius barris.
D'altra banda, per tal de millorar la vida als barris, Postius posarà l'accent en els problemes que al llarg d'aquest mesos han transmès els veïns durant les visites d'escolta activa.

En el cas de Cappont, treballarà perquè els Camps Elisis esdevinguin "una zona més segura a tota hora, amb més presència policial i una millor il·luminació per convertir aquest parc, que és el pulmó verd de la ciutat, en una zona de lleure familiar i de pràctica esportiva multidisciplinar".

Així mateix, Postius es proposa acabar amb la manca d'aparcament al barri i és per això que condicionarà aparcaments de superfície, il·luminats, asfaltats i ben senyalitzats als diversos solars de la zona.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat