Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Google beca quatre estudiants de la UdL que desenvolupen els seus projectes al Parc Científic

És el tercer any consecutiu que les aconsegueixen universitaris lleidatadans vinculats al laboratori Liquid Galaxy Lab

becats, Google
Diverses autoritats, acompanyades pels estudiants becats per Google. (Foto: Hermínia Sirvent)
El Google Summer of Code (GSOC) ha becat quatre estudiants de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida que desenvolupen els seus projectes al Liquid Galaxy Lab del Parc Científic de Lleida. És el tercer any consecutiu que universitaris lleidatadans vinculats amb el Liquid Galaxy Lab aconsegueixen beques de Google.Els alumnes i projectes becats enguany són Marc Solé, amb el projecte "Visualització de dades obertes al Liquid Galaxy"; Rafa Duran, amb el projecte "Interacció i administració de Pols i Tours per al Liquid Galaxy"; Marc González, amb el projecte "Controlador per a la plataforma FAED de drone amb l’Interactive Spaces", i Julio Bondia, amb el projecte "Visualització en temps real del FAED Mesh al Liquid Galaxy".

Ampliació del laboratori Liquid Galaxy Lab 

El Liquid Galaxy Lab amplia espai per allotjar la realització de projectes específics de drone orientats a temes socials, com el FAED –enviar desfibril·ladors en drones–, i agrícoles, com l’anomenada agricultura de precisió. Així, guanya un espai de 40 m2 on LleidaDrone desenvoluparà els projectes conjuntament amb l’EPS i amb les tecnologies del Galaxy Lab.

El Parc Científic, l’Escola Politècnica Superior de la UdL i l’Ajuntament de Lleida patrocinen el Liquid Galaxy Lab. L’empresa Ponent 2002, a través d’Andreu Ibáñez, és la creadora i la coordinadora del laboratori.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Tots els caps de setmana de l'any

Publicitat
Publicitat