Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Força Lleida, davant d’un inici de temporada amb incògnites i il·lusions

El tècnic del conjunt lleidatà, Joaquín Prado, argumenta que “arribem lluny del 100%” al partit contra el Leyma Básquet Coruña (demà, 21.00 hores)

Força Lleida,LEB Or,bàsquet,A Coruña
L'equip del Força Lleida, moments abans de marxar cap A Coruña. (Foto: Òscar Buetas)
La temporada 2014-2015 de la LEB Or comença per al Força Lleida. I ho fa lluny del Barris Nord, més concretament a la pista del Leyma Básquet Coruña, on els homes de Joaquín Prado jugaran demà, a les 21.00 hores, amb la intenció de tornar a casa amb la primera victòria de la campanya, a més d’anar creixent i consolidar-se com a equip, encara en formació. Tot i això, el tècnic del conjunt lleidatà s’ha mostrat realista en dir que “arribem lluny del 100%”.

En aquest sentit, el preparador asturià també ha matisat que “crec cap equip de la competició arriba al màxim de les seves possibilitats”. Per tant, la pretemporada ha estat molt útil perquè “els jugadors vagin construint un equip, encara que és lògic pensar, per les seves situacions professionals, que el nostre conjunt no està al màxim i tenim molt de treball per endavant”. Però Prado també ha manifestat que “estem amb les condicions necessàries per competir a un bon nivell i buscar un bon resultat”. A més, s’ha mostrat satisfet per la seva plantilla.

Pel que fa al rival, el Leyma Básquet Coruña, Prado ha argumentat que es tracta d’un equip que ha canviat molt respecte de la temporada passada, “estant en una situació similar a la nostra. És un conjunt molt bo que ha seguit una evolució molt ascendent durant la pretemporada, però encara està en construcció i necessitarà un procés d’adaptació a la competició, com nosaltres”.

De fet, el jugador Gerard Sevillano s’ha mostrat en la mateixa línia que el preparador en dir que “afrontem el partit de demà amb la màxima il·lusió i amb ganes de fer-ho el millor possible, donant la cara i anant a per la victòria Anem amb poques rotacions, però això no és cap excusa”.

Cal pensar que l’equip es troba una mica tocat, ja que a la baixa per lesió de Juampi Sutina s’ha de sumar la decisió del club de no comptar amb Fran Urli. Malgrat tot, Prado ha exposat que aquest inici de temporada “s’afronta amb molta il·lusió. Arribem al primer partit de lliga amb ambició i ganes de començar a competir”.

Fran Urli no segueix per “motius esportius”

La que havia estat l’última incorporació a l’equip de Joaquín Prado, la que tancava la plantilla, Fran Urli, no segueix al Força Lleida per “motius esportius”, ha explicat el tècnic. “Ens havíem guardat la possibilitat de rescindir el seu contracte en un periode de temps curt si no ens convencia del tot per complementar l’equip, i hem considerat que havíem de buscar un altre jugador”, argumenta Prado. En aquest sentit, ha afegit que el club està buscant, de nou, un efectiu i que “ja han arribat oferiments de jugadors”.

Per això, ha desitjat que la plantilla estigui completa tan aviat sigui possible. “No portarem qualsevol, i ho hem demostrat amb Fran Urli, tenint en compte que va arribar amb una actitud i un comportament de treball exemplar”. Així, doncs, “a no ser que es produeixi un miracle, no fitxarem un jugador referència per les nostres condicions. Fixarem un jugador que ens complementi i ens ajudi més del que pensàvem que ho faria Fran Urli”, ha sentenciat Prado.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat