Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La UdL ofereix 57 cursos aquest estiu en una desena de seus amb descomptes del 10 i el 30%

Les xarxes socials, la indústria de l'oli d'oliva i la comunicació entre família i escola són algunes de les temàtiques

UdL,Aquitectura Tècnica,
Imatge de la Universitat de Lleida. (Foto: Arxiu)
Les xarxes socials, la indústria de l'oli d'oliva i la comunicació entre família i escola són algunes de les temàtiques dels 57 cursos d'estiu que ofereix enguany la Universitat de Lleida (UdL) en deu municipis de les comarques de Ponent del 29 de juny al 24 de juliol. Balaguer i Ós de Balaguer s'afegeixen a les seus habituals amb activitats sobre història medieval. La capital del Segrià, amb 29 cursos, i la Seu d'Urgell, amb 11, continuen aglutinant la major part del programa, en què també destaca l'augment de cursos virtuals (7). El període de matrícula comença el dia 5 de maig i, fins al 19 de juny, hi ha descomptes que oscil·len entre el 10 i el 30%.


La Universitat d'Estiu de la UdL arriba a la seva 23a edició amb un canvi d'instal·lacions a la capital de l'Alt Urgell. Si en els darrers anys els cursos es desenvolupaven a l'INS Joan Brudieu, aquest estiu es traslladaran al Centre Cultural les Monges. També se'n faran a Tremp, Àger, Vielha, les Borges Blanques, Arbeca i Agramunt.  Pel que fa a les temàtiques, l'oferta abasta molts àmbits: noves tecnologies, art i humanitats, dret i economia, ensenyament i didàctica, llengua i literatura, medi ambient i salut.

Entre les novetats, destaquen títols com "Estratègies Web 2.0 per a la recerca de feina", "Eines avançades per a la presència en les xarxes socials", "La comunicació escola-família. Com comuniquem i com podem millorar", "Tendències en l'envasament d'aliments", "Esport amb valors: ultimate frisbee", "La indústria de l'oli d'oliva: història i present", o "Ciència i Cinema". Pel que fa als cursos d'idiomes, que s'organitzen en col·laboració amb l'Institut de Llengües de la UdL, incorporen enguany un examen i un certificat de nivell oficial.

Hi ha tres cursos adreçats, prioritàriament, als alumnes inscrits a les Aules d'Extensió Universitària de la Gent Gran adscrites a la UdL. Es tracta de "L'Univers Més Llunyà i Més Proper: Cosmologia i Paleontologia", a Tremp, i "Medicina Hidrotermal i Passió per Bach. Una Aproximació Humana i Musical", a la Seu d'Urgell. Aquest darrer, a més, està inclòs en les activitats paral·leles del Festival de Música Antiga dels Pirineus.

El 2014 la Universitat d'Estiu va acollir gairebé 700 alumnes en un total de 37 cursos. Des dels seus inicis, l'any 1993, la xifra de matriculats supera els 10.700. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat