Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Prado: “Hem fet la meitat de la feina i ara ens queda el més difícil, tancar l’eliminatòria”

L’Actel Força Lleida és conscient que el segon partit del play-off està marcat per la dificultat i, per això, Javi Múgica indica que "no hem de caure en la relaxació"

Força Lleida,Palma Air Europa
Moment d'un dels partits d'aquesta temporada en què s'han enfrontat l'Actel Força Lleida i el Palma Air Europa. (Foto: Arxiu)
L’Actel Força Lleida va demostrar tot el seu potencial a la pista del Palma Air Europa, on va guanyar per 50-73 el primer partit del play-off d’ascens a l’ACB. L’entrenador dels lleidatans, Joaquín Prado, ha reconegut tot l’esforç que va fer el vestidor per sumar una victòria fonamental, “ja que van sortir moltes de les coses que havíem preparat i vam estar molt sòlids a nivell defensiu, a més de tenir moments d’encert i jugar bé en atac. Va ser un treball en equip, però som conscients que només hem fet la meitat de la feina i ara ens queda el més difícil, tancar l’eliminatòria”.

En aquest sentit, el tècnic ha argumentat que “quan considerem que el que ens queda és fàcil, haurem perdut l’eliminatòria. El que ens queda és molt dur i complicat. Per tant, haurem d’estar millor del que vam estar ahir”, ha sentenciat. Tot i així, cal pensar que per al segon partit de l’eliminatòria, el qual es disputarà el dimecres a les 20.30 hores al Barris Nord, els lleidatans arribaran molt tocats, ja que José Simeón i Kahlig van acabar el xoc lesionats, la qual cosa fa la seva presència estigui a l’aire. “La participació de Simeón és més probable que la de Kahlig”, ha expressat.

Per aquesta raó, Prado ha aprofitat per fer una crida a l’afició. “Necessitem l’afició més que mai. Arribarem molt tocats físicament. A nivell mental i de bàsquet, estarem al màxim de les nostres possibilitats, però el dimecres segurament passarem dificultats i no volem tornar a Palma”, ha indicat.

Javi Múgica: "Ens vam merèixer guanyar"

D'altra banda, cal esmentar que el triomf de l’Actel Força Lleida va tenir un nombre propi, el de Javi Múgica. Amb 41 punts de valoració, l’interior lleonès va superar fins i tot la valoració conjunta de tot el seu rival (40) per aconseguir el segon MVP (jugador més valorat de la jornada) de la temporada. De fet, va aconseguir 23 punts (5/7 triples), 17 rebots, 3 assistències, 2 recuperacions, 1 tap i va rebre 5 faltes, uns números increïbles.

Malgrat tot, ell ha tret importància a aquest fet dient que “el més important és que l’equip va guanyar”. En aquest sentit, ha argumentat que “vam fer un gran treball i les coses van sortir perfectes, però ens vam merèixer que fos així, perquè ho vam fer bé. A més, ha advertit que serà fonamental que dimecres tot el planter surti a la pista conscient que encara queda molta feina per fer. “Hem de sortir de la mateixa manera que ho vam fer a la pista del Palma. La clau va ser la defensa i hem de seguir en aquesta línia. No hem de caure en la relaxació”, ha comentat.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat