Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Mas posa la Fira Q de Balaguer com l’exemple a imitar per la bona marxa de Catalunya a l'hora d'aconseguir un "gran quòrum"

El municipi aprofita per presentar la llista electoral de CiU amb la presència del president, però la cúpula d'Unió els deixa plantats

Fira Q,Balaguer,Artur Mas,Josep Maria Roigé,Joan Reñé,
El president de la Generalitat, Artur Mas, va visitar els expositors de la Fira Q de Balaguer després d'inaugurar-la. (Foto: Ajuntament de Balaguer)
El president de la Generalitat, Artur Mas, va posar ahir dissabte la Fira Q de Balaguer com l’exemple a imitar per la bona marxa de Catalunya si vol trencar amb l’statu quo, lluitar contra els temors i aconseguir que el resultat sigui bo. Mas ho va dir durant el discurs d’inauguració del certamen, en el qual també va destacar que Catalunya necessita una Q de qualitat per aconseguir un país millor i de quòrum, com el que es va viure el divendres al Palau Sant Jordi, tant en les mobilitzacions com en els llocs on s’han de prendre les decisions.


Mas també va assegurar que “se la tornarà a jugar” i tornarà a rebre “les bufetades que faci falta” perquè el 27 de setembre els catalans puguin votar en unes eleccions de caràcter plebiscitari. Però, perquè això es faci realitat, va reclamar a ERC que no posi traves i va demanar que "tots remin en el mateix sentit”. De la mateixa manera, va retreure als republicans, sense citar-los, que votessin en contra el Consorci Sanitari de Lleida al Parlament.

Mas va inaugurar ahir dissabte Fira Q acompanyat per l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé; el president de la Diputació, Joan Reñé, i el delegat del Govern, Ramon Farré, entre d'altres autoritats. El president va fer un recorregut pels diversos espais de Fira Q i va saludar als expositors, a banda de degustar algun dels productes que s’hi ofereixen. Durant la ronda, Mas va fer entrega de la medalla al mèrit esportiu al balaguerí Robert Martínez, actual entrenador de l’Everton FC i amb una llarga trajectòria com a futbolista i entrenador, sobretot al Regne Unit.

Tot i que l’activitat es va aturar a l’hora de dinar, Fira Q va tornar a obrir les portes a la tarda amb activitats simultànies a tots els espais: cultura, turisme, comerç i gastronomia, demostracions i degustacions de productes i serveis i venda al detall.

També hi ha demostracions al show cooking o Aula de Cuina Q, on diversos restauradors i productors faran demostracions durant tot el cap de setmana. Aquest serà l’escenari del primer Concurs de Cuina Amateur de Fira Q, organitzat per la recent creada Associació de bars i restaurants de Balaguer, que vol descobrir els talents culinaris que s’amaguen a Balaguer.

Unió planta CiU en la presentació de la llista electoral

D’altra banda, Mas també va assistir a la presentació en societat de la llista de CiU de Balaguer per a les eleccions municipals, presidida per l’actual alcalde, Josep Maria Roigé. Qui no va ser-hi present, però, va ser la direcció d’Unió del municipi, que va plantar el cap de llista durant el dinar de germanor. La quota democristiana va ser coberta per Cristina Bosch, presidenta del comitè local de Lleida ciutat.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat