Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Lleida rep la “cullera” com a nova seu de la festa-torneig Joan Petit

El pavelló municipal Onze de Setembre acollirà el 6 de juny la quinzena edició de la festa lúdica i esportiva en favor dels nens amb càncer que apadrina el jugador Bojan Krkic

Torneig Joan Petit, hoquei, Lleida
Lleida és la nova amfitriona de la festa-torneig Joan Petit. (Foto: Ajuntament de Lleida)
Lleida acollirà el dia 6 de juny al pavelló municipal Onze de Setembre la quinzena edició de la festa lúdica i esportiva en favor dels nens amb càncer que apadrina el jugador lleidatà de futbol Bojan Krkic i que està organitzada pel CE Lleida Lleida Llista Blava d’hoquei patins i la Fundació Amics Joan Petit, amb el suport de la Paeria. L’alcalde de la capital del Segrià, Àngel Ros, ha rebut avui la cullera de fusta de la Fundació com a nova seu de la festa torneig d’hoquei patins de l’entitat de mans de l’alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà, Xavier Vilamala, que és l’anterior amfitriona de l’esdeveniment. 


Bojan Krkic ha manifestat el seu suport a festa del Joan Petit i s’ha compromès a donar-li visibilitat. A més, ha rebut el pin d’honor de la Fundació Amics Joan Petit amb el característic estic d’hoquei. Per la seva banda, el president de l’entitat, Joan Torner, ha agraït la implicació que ha rebut a Lleida i ha afegit que es faran actes de divulgació i jornades mèdiques sobre el càncer infantil per donar a conèixer i sensibilitzar la població.

El paer en cap ha assenyalat que Lleida és una ciutat amb una important presència d’activitats esportives i solidàries. També ha recordat que és on més es practica l’esport de base a Catalunya i que la ciutat sempre respon en els actes que s’organitzen per causes solidàries, a més d’anunciar que hi haurà altres actes relacionats durant l’any

La festa torneig Joan Petit a Lleida rebrà 48 equips d’arreu de Catalunya i de l’Estat, amb nens i nenes d’entre 3 i 5 anys, que competiran en un torneig que es combinarà amb activitats lúdiques. Les aportacions que es facin es destinaran a projectes en els quals està vinculada la Fundació, com la casa dels Xuklis –gestionada per Afanoc– o l’estudi dels pal·liatius en càncer infantil i pediatria de l’Hospital de Sant Pau i Santa Creu de Barcelona.

La Fundació Joan Petit agafa el nom d’un nen –en Joan, el petit de la casa– al qual li agradava l’hoquei patins i que als pocs anys de la seva vida va patir un càncer. L’objectiu de l’entitat és l’atenció als afectats directament i indirectament pel càncer infantil i la divulgació del coneixement d’aquesta malaltia. La primera festa-torneig es va fer el 2001 a Barcelona. Des d’aleshores se celebra una festa anual que ha viatjat per tot Catalunya, Vic, Reus, Girona, Mollerussa, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Lloret de Mar, Sant Sadurní d’Anoia, Olot, Sant Cugat del Vallès, la Seu d’Urgell, Sant Just Desvern i Sant Hipòlit de Voltregà com a seus.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat