Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Marta Camps s'acomiada de la Paeria reclamant "transparència" i cridant a "desterrar actituds i formes sectàries"

L'oposició reclama al ple de la Paeria que la dissolució de l'EMU "no costi ni un euro més" als ciutadans de Lleida

Marta Camps,regidors,Ajuntament de Lleida
Els regidors que se'n van. (Foto: Judit Gómez)
L'extinent d'alcalde de la Paeria, Marta Camps, s'ha acomiadat avui com a regidora del PSC a la Paeria amb un discurs al Ple sense esments directes al seu conflicte amb l'alcalde, Àngel Ros, però sí amb apel·lacions a l'honestedat en política, a governar amb "coherència i veritable transparència" i a "desterrar actituds i formes sectàries". "Sempre és possible matar el drac i viure en una societat sense vassallatges", ha assegurat Camps fent un símil amb la Diada de Sant Jordi.


Deixant de banda la darrera escomesa de Marta Camps al seu drac particular, l'últim Ple de la legislatura ha tingut poc debat entre l'equip de govern i els grups de l'oposició. Les discrepàncies s'han reiterat al voltant de l'estudi sobre el canvi de gestió de l'Empresa Municipal d'Urbanisme (EMU), un ens que es dissoldrà i s'integrarà directament a l'Ajuntament com a Oficina Municipal d'Habitatge Social. CiU i PP s'han abstingut però han reclamat que el procés es faci de manera que l'EMU "no costi ni un euro més als ciutadans de Lleida".

Per últim, els tres grups presents al consistori han consensuat una moció sobre la defensa del dret a l'habitatge que els membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Lleida consideren "totalment insuficient".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat