Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La 26a Trobada Empresarial al Pirineu aposta per demostrar el creixement de la recuperació de la crisi econòmica amb casos d'èxit

El certamen, que tindrà lloc el 18 i 19 de juny a la Seu d'Urgell, vol llançar un missatge optimista als empresaris

Trobada Empresarial al Pirineu,Vicenç Voltes,
La trobada, que tindrà lloc el 18 i 19 de juny, reunirà 700 participants aproximadament. (Foto: Natàlia Martí)
La 26a Trobada Empresarial al Pirineu, que se celebrarà els dies 18 i 19 de juny a la Seu d’Urgell, tindrà com a lema “Preparats per créixer” amb l’objectiu de simbolitzar el creixement de la recuperació de la crisi econòmica. Per aquest motiu, es vol llançar un missatge d’optimisme després d’anys de decreixement, posant èmfasi en la necessitat de compartir experiències d’èxit com a motor per al desenvolupament empresarial.


El programa d'enguany comptarà, entre d'altres, amb la participació del reconegut filòsof i pedagog José Antonio Marina i d'empresaris i directius com ara Josep Lluís Bonet (Freixenet), Maria Dolores Dancausa (Bankinter), Francisco Reynés (Abertis), Josep Esteve (RODI), Jordi Miró (Danone), Teresa Vallès (El Pastoret de la Segarra) o Oriol Guixà (La Farga), tots ells participants de les taules rodones que s’organitzaran. Tot i així, es desconeix encara les personalitats encarregades de fer la inauguració i la cloenda del certamen.

El talent, l’ètica i la superació són els tres elements a través dels quals giraran les ponències de la trobada. A banda, també hi haurà taules rodones i col·loquis per fomentar la filosofia d’intercanvi d’idees i facilitar la interrelació d’idees i continguts entre empresaris.

El president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Vicenç Voltes, s’ha mostrat molt satisfet amb l’organització, ja que els continguts d’enguany serviran com a motor per al desenvolupament empresarial. Segons els organitzadors, s’espera superar els 700 participants de l’edició anterior.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Amb un llibre mai no estarà sol

Publicitat
Publicitat