Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Les Borges Blanques no tindrà representació del PSC a les eleccions municipals

Seran els primers comicis des de 1979 que no hi haurà candidatura socialista per falta de gent

Les Borges Blanques
L'Ajuntament de les Borges no tindrà candidatura socialista per primer cop des de 1979. (Foto: CC)
Aquestes eleccions municipals seran els primers comicis des de 1979 que no hi haurà representació del PSC a les Borges Blanques. Tampoc hi haurà presència a la capital de les Garrigues de les marques vinculades a la formació, com ara MES o Avancem.


Fonts del partit han explicat al portal SomGarrigues que, tot i haver-ho intentat insistentment, finalment no s'ha trobat prou gent disposada a formar part de la candidatura i que "abans que omplir-la amb gent de fora, millor no fer-la".  El portal destaca que tot i l'intent de fer una candidatura, no hi ha hagut gent suficient com per bastir una llista electoral. 

Anteriorment, el partit socialista havia obtingut sempre representació en el si de l’Ajuntament de les Borges, a excepció de l'any 2003, que va quedar-ne fora. En la resta de legislatures s'havia mogut amb una forquilla d'entre un i dos regidors, que en alguna ocasió havien format govern de coalició amb ERC. El seu màxim històric van assolir-lo el 1983, amb tres regidories. Després de 36 anys, el partit desapareix de la capital comarcal, un fet històric. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat