Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El PP denuncia Ros a la Junta Electoral en considerar “electoralista” la inauguració de la Fira de FP

El partit critica la presència de Pedro Sánchez i acusa l’alcalde de “confondre Lleida amb el seu xalet particular”

Junta Electoral, Joan Vilella, denúncia, eleccions municipals
Joan Vilella, acompanyat d'altres regidors populars, presentant la denúncia. (Foto: Partit Popular)
El Partit Popular ha fet efectiva aquest dimarts la denúncia davant la Junta Electoral de Zona contra l’alcalde de Lleida “ per la utilització partidista i electoralista que va fer de l’acte inaugural de la Fira de Formació Professional i Treball, organitzada conjuntament per la Generalitat de Catalunya, Fira de Lleida i l’Ajuntament de Lleida”, tal com ha manifestat el regidor i portaveu popular, Joan Vilella. Els populars consideren electoralista la presència del líder del PSOE, Pedro Sánchez, i d'altres dirigents socialistes durant la inauguració. 


Vilella ha dit que “trobaria correcte que l’alcalde i candidat socialista assistís a un acte de ciutat, i més si col·labora la Paeria en la seva organització, i que hi assistís com alcalde, però no amb dirigents socialistes que van venir exclusivament a Lleida a fer campanya electoral”. En aquest sentit, el regidor i portaveu popular recorda que des del grup municipal del PP es va plantar la inauguració d’aquest certamen “per l’ús partidista i electoralista que en va fer l’alcalde en presentar-se a la inauguració acompanyat pel senyor Pedro Sánchez i altres dirigents del PSC-PSOE”.

Vilella afirma que “Ros confon Lleida amb el seu xalet particular” i critica “l’abús de poder i el menyspreu que amb la seva actuació va demostrar cap a la institució Fira de Lleida”.   

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat