Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’Actel Força Lleida té garantida la seva presència al play-off amb un conveni de 75.000 euros

El club signa amb la Paeria gràcies l’estalvi del crèdit del pavelló, tenint en compte que les dificultats derivades de la Fundació Lleida Bàsquet han endarrerit la disponibilitat dels diners

Força Lleida, Ajuntament de Lleida, La Paeria, conveni
Moment de la signatura entre el Força Lleida i la Paeria. (Foto: Hermínia Sirvent)
L’Actel Força Lleida podrà disputar amb total garantia el play-off d’ascens. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el president del club lleidatà, Félix González, han signat un conveni-pont entre la Paeria i l’entitat esportiva per garantir els 75.000 euros ja pactats que es deriven dels estalvis del crèdit del pavelló.

Cal recordar que l’any passat la Diputació de Lleida i Ajuntament de Lleida van negociar amb el Força Lleida i amb la Caixa una reducció anual de les línies de crèdit actual. Segons aquest acord, una part de l'estalvi, 75.000 euros, es dedicaria a la subvenció anual del club. A més, s’ha d’indicar que les dificultats derivades de la Fundació Lleida Bàsquet han endarrerit la disponibilitat d’aquests 75.000 euros i ara l’Ajuntament, mitjançant el conveni signat, acorda un crèdit-pont mentre no s’apliqui la reducció de costos pactada.

De fet, aquest conveni no suposa major cost per a l’Ajuntament de Lleida, perquè es derivarà de l’estalvi de despesa financera. D’aquesta manera, l’acord garanteix que l’equip dirigit pel tècnic Joaquín Prado pugui jugar el play-off d’ascens sense patiments extraesportius.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat