Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Comú de Lleida aconsegueix els avals i podrà presentar-se a les eleccions municipals

Aquest diumenge està prevista la celebració de l’assemblea oberta en què es ratificarà la candidatura

Comú de Lleida, avals, eleccions municipals
El Comú de Lleida celebra la consecució dels 1.500 avals. (Foto: Comú de Lleida)
El Comú de Lleida ha aconseguit superar la fita dels 1.500 avals que estableix la llei electoral per poder-se presentar com agrupació d'electors a les eleccions municipals del 24 de maig a Lleida. Així, després de comptar amb més de 2.100 adhesions i havent aconseguit 1.630 avals fins aquest divendres, la formació concorrerà als propers comicis. 


El número dos de la llista, Sergi Talamonte, ha exposat que “després de disset dies de presència continuada al carrer, amb parades a la plaça Paeria i en diferents barris de la ciutat, podem afirmar amb un somriure instal·lat a les nostres cares que el canvi està en marxa perquè la candidatura ciutadana serà una realitat i sortirà amb força”.

Per la seva banda, el cap de llista del Comú, Carlos González, ha agraït el suport dels avaladors i ha remarcat que “no només ho ha fet gent que subscriu el nostre ideari polític, sinó també gent que, malgrat que no ens votarà, ha considerat que tota opció democràtica mereix el dret d’anar a unes eleccions”.

Ara l’agrupació d’electors es planteja el repte de continuar aplegant avals fins arribar als 2.000. Aquest diumenge està prevista la celebració de l’assemblea oberta, que tindrà lloc a la plaça del Secà de Sant Pere, per ratificar la candidatura.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat