Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Diputació de Lleida destinarà als municipis 4,8 milions d'euros per a actuacions sostenibles

El Ple aprova també un programa d'inversions de 13 milions d'euros després de rebre 45 al·legacions d'ajuntaments

Diputació de Lleida,Ple,
La Diputació de Lleida ha celebrat aquest divendres el Ple d'abril. (Foto: Ares Valdés)
El Ple de la Diputació de Lleida ha aprovat aquest divendres una partida de 4,8 milions d’euros procedents del superàvit, que es destinaran a inversions sostenibles per als municipis de la demarcació de Lleida que ho demanin. El president de la Diputació, Joan Reñé, ha explicat que aquesta partida serà important perquè permetrà millorar qüestions de patrimoni, sanejament de camins i carreteres o problemàtiques amb l’aigua, “la majoria procedent d’alguna urgència”. 


Fins al moment ja s’ha rebut alguna petició, com la millora del camí entre Tàrrega i el Talladell. Per aquest motiu, Reñé ha insistit que a partir d’ara els ajuntaments ja poden fer arribar les seves peticions.
 
D’altra banda, també s’ha donat llum verda al programa d’inversions locals per al 2015, que ascendeix a un total de 13 milions d’euros, dels quals es destinaran 6 milions d’euros a inversions, 6 milions més a despeses corrents i 1 milió a arranjaments de camins. La Diputació ha aprovat aquest programa durant el decurs d’un dels Plens més breus celebrat fins al moment, amb l’acceptació de 45 al·legacions presentades pels municipis.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat