Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Buuuf!!! Festival de Pallassos aterra a Alcoletge per primera vegada amb una vintena de funcions

Els carrers i les places de la localitat acolliran aquest certamen gratuït del 24 al 26 d'abril

Festival de Pallassos,Alcoletge,Buuuf!!!
El Festival de Pallassos s'ha presentat aquest matí a la Diputació de Lleida. (Foto: Diputació de Lleida)
Per primera vegada, les places i els carrers d'Alcoletge seran l'escenari d'El Buuuf!!! Festival de Pallassos i Bufons “a la gorra” els dies 24, 25 i 26 d'abril, ampliant la seva durada a tres dies amb una vintena de funcions i una desena d'artistes.

El Festival, que s'ha presentat aquest matí a la Diputació de Lleida, és fruit de l’acord de col·laboració amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament i la Diputació, que hi dóna suport. El certamen va néixer l’any 2000 i, després de ser itinerant i de passar per indrets com la Bordeta i la Zona Alta de Lleida, ara ha trobat el seu espai a Alcoletge, on arriba amb vocació de continuïtat. Ho fa amb més volum que mai, ampliant la seva durada a tres dies i passant a tenir deu artistes i vint funcions per a totes les edats i públics, amb noms entre els quals destaquen Moncho Borrajo, Cia. Filigranes, Jean Philippe Kikolas, Anna Montserrat, Cia. Paiaios, Mag Nani, Jam, El Gran Rufus i Txus Blues&José Bluefingers, entre els més coneguts pel gran públic.
 
La diputada Maria Antònia Pubill, present a la presentació, ha destacat que el Festival “ha de servir per dinamitzar el municipi, per donar-lo a conèixer i, també, per donar a conèixer nous artistes d’aquest àmbit”, a la vegada que s’ha mostrat convençuda que “serà un bon atractiu per atraure tot tipus de públic durant el cap de setmana del 24 al 26 d’abril”.
 
La peculiaritat d’aquest Festival és que tots els espectacles són gratuïts i en finalitzar la representació l’artista passa la gorra. Així es farà també als carrers i places d’Alcoletge, on hi haurà entrada lliure i gratuïta a totes les funcions, que es desenvoluparan a cinc espais: tres d’oberts (la plaça dels Països Catalans, el carrer Nou i l’amfiteatre) i dos de tancats (el pavelló municipal i la llar de jubilats).

La presentació ha comptat amb la participació de la diputada Maria Antònia Pubill, l’alcaldessa de l’Ajuntament d’Alcoletge, Alexandra Cuadrat; el regidor de l’Àrea de Festes i Cultura de l’Ajuntament d’Alcoletge, Xavier Iglesias; el director artístic del festival, Magí Valls, i el productor del certamen, Xavier Pla. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat