Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Pedro Sánchez: “Patim un Govern de frau fiscal i de comptes corrents a Suïssa”

El secretari general del PSOE, protagonista principal de la 9a Fira de Formació Professional i Treball de Lleida

Pedro Sánchez, PSOE, Fira de Formació Professional i Treball
El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez. (Foto: Dani Martínez)
El secretari d’Ocupació i Relacions Laborals de la Generalitat de Catalunya, Joan Aregio, ha inaugurat la novena edició de la Fira de Formació Professional i Treball F&T de Lleida, juntament amb altres autoritats locals i amb la presència del secretari general del PSOE, Pedro Sánchez. Es tracta d'un saló destinat a donar a conèixer i promocionar les diferents branques de l'FP i les seves sortides laborals.


Prèviament a l’acte d’inauguració, Pedro Sánchez ha elogiat l’alcalde de Lleida, Àngel Ros: “Vull donar suport a la formació professional i també a l'Àngel, un bon exemple de les polítiques socialistes a la ciutat de Lleida”. Ha remarcat que “tenim un govern que no és exemplar” i que la societat necessita un govern que protegeixi tots aquells que Rajoy ha deixat a la “cuneta” amb les seves polítiques. Així doncs, creu que és necessària una “recuperació econòmica”, ja que les principals preocupacions reben el nom d’”atur, desigualtat i pobresa laboral”.

Seguidament, l’alcalde, Àngel Ros, i el secretari d’Ocupació i Relacions Laborals, Joan Aregio, han realitzat l’acte institucional d’inauguració de la Fira. Ros ha assegurat que per ell és “la Fira més important de Lleida” i que els professionals de la formació i les famílies que orienten als seus fills a estudiar una FP “fan un gran pas”.

Així doncs, ha quedat inaugurada la novena edició de la Fira de Formació Professional i Treball F&T de Lleida. La mostra, que es realitza al pavelló 4 de Fira de Lleida, finalitzarà el 18 d’abril. Enguany, compta amb la participació de 21 empreses i entitats i té 25 famílies de formació i disciplines representades. Els visitants podran gaudir d’una desfilada de vestits de paper, actuacions de ball, un simulador de maquinària de moviment de terres i tallers de llenguatge de signes, entre d'altres. Conferències, tallers, demostracions i demés iniciatives tindran lloc al Palau de Vidre.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat