Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El dos nous centres oberts municipals de Lleida oferiran vuitanta places a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys

Els equipaments es posaran en marxa a finals d'abril als barris de Balàfia i la Bordeta

Àngel Ros, Montse Mínguez, Llorenç Claramunt, Joan Valls, Centres Oberts
Àngel Ros, juntament amb Montse Mínguez i els representants de Champagnat i Salesians-Sant Jordi. (Foto: Hermínia Sirvent)
Els dos nous centres oberts a Lleida, que es posaran en marxa a finals d’abril als barris de Balàfia i la Bordeta, oferiran vuitanta places en conjunt. Els espais estan adreçats especialment a infants de 3 a 12 anys i complementaran els serveis que s’ofereixen des dels altres centres. Amb la seva inauguració, fins a un total de 440 alumnes podran ser atesos a través de la xarxa de centres oberts (cinc municipals i quatre d’altres entitats).


En concret, el Centre Obert Municipal de la Bordeta s’ubicarà en un local annex a la Pàrroquia del barri i donarà servei als infants de la zona sud (Bordeta, Magraners i Cappont). En el cas del Centre Obert Municipal de Balàfia, se situarà als locals qualificats com a equipament que havien estat utilitzats com a tanatori abans de la construcció de les actuals instal·lacions a Vila Montcada.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha signat aquest dimecres el contracte de gestió dels nous espais amb els representants de la Fundació Champagnat, que s’encarregarà del Centre de Balàfia, i amb els de Salesians-Sant Jordi, que s’encarregaran del Centre de la Bordeta. Ros ha remarcat que la seva obertura respon a una necessitat que garanteix que nens i nenes amb dificultats puguin progressar adequadament en els seus estudis gràcies a un suport que, per diferents circumstàncies, no poden trobar en el si de les famílies.

Amb la seva posada en marxa es generen sis llocs de treball, un coordinador i dos treballadors per centre. En conjunt, Lleida destina 507.348,28 euros anuals a la xarxa de centres oberts.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat