Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Fiscalia arxiva la denúncia per injúries i calúmnies de Ros contra Camps

El paer en cap presenta una nova demanda a títol individual i reclama 30.000 euros d'indemnització

PSC,Ple,Marta Camps,
Marta Camps, en un dels darrers Plens. (Foto: Arxiu)
Fiscalia ha decidit arxivar la denúncia per injúries i calúmnies que Àngel Ros va posar en coneixement de l'organisme arran de les declaracions de la seva exprimera mà dreta, Marta Camps, que insinuaven una mala gestió de l'ús dels serveis jurídics de l'Ajuntament de Lleida en benefici propi.


Segons s'extreu de la sentència judicial publicada aquest dimecres, "les crítiques al govern tenen un enorme marge de maniobra" i "la labor de crítica política, tot i ser especialment dura, no solament és lícita, sinó que és essencial per a la salut democràtica". Així doncs, el fiscal ha considerat "inexistent" el delicte d'injúries imputat a Marta Camps i ha acordat arxivar la causa. 

Nova querella a títol individual

D'altra banda, Àngel Ros va presentar aquest passat dimarts a títol individual una nova querella les despeses de la qual aniran a compte propi. El paer en cap reclama 30.000 euros d'indemnització per les declaracions de l'extinent d'alcalde en què qüestionava les seves dietes i qualificava "d'immorals, desorbitades i obscenes" les despeses protocolàries que la Paeria havia invertit en regals institucionals com ara corbates i fulards. A més, Camps també acusava el paer de "pràctiques gairebé mafioses" dins del consistori, acusacions que el paer en cap portarà de nou als tribunals.

Així mateix, Ros ha anunciat que, si guanya, destinarà el total de la indemnització a finalitats benèfiques, concretament a Càritas.   

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat