Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Postius promet una revisió cadastral per baixar un 5% anual la factura de l'IBI

El candidat convergent defensa la simplificació dels tràmits de pagament i l’increment de les bonificacions fiscals fins al màxim legal permès

Toni Postius, CiU, Cercle d’Economia de Lleida
Toni Postius, durant l'acte. (Foto: Antoni Tarragona)
Toni Postius es compromet a impulsar una revisió cadastral del terme municipal de Lleida per tal d’ajustar el valor cadastral dels immobles al valor real de mercat. Així ho va exposar aquest dimarts el candidat de CiU a l’alcaldia de Lleida en la presentació de les seves propostes en matèria de finances municipals al Cercle d’Economia de Lleida. Segons l’alcaldable, “aquesta acció permetria baixar un 5% anual la factura de l’IBI que paguen els lleidatans, que actualment és un dels més cars de l’Estat”, ha recordat.


La mesura beneficiaria alhora altres impostos indirectes vinculats al valor cadastral com ara l’IRPF, l’impost de transmissions patrimonial o l’impost de patrimoni. Segons Postius, aquesta revisió cadastral anirà acompanyada, a més, d’una gestió més acurada al capdavant de la Paeria que ofereixi més oportunitats als ciutadans i als empresaris de la ciutat.

El candidat convergent va remarcar que totes les inversions que es realitzin des de l’Ajuntament hauran de disposar d’un pla econòmic i financer associat que en garanteixi la viabilitat, el funcionament i el seu manteniment.

Postius també va establir simplificar els tràmits i fixar el pagament de les factures en un termini mitjà de 30 dies des del seu registre a la Paeria. Així mateix, va defensar accions com l’increment de les bonificacions fiscals fins al màxim legal permès o la creació de noves modalitats de bonificació associades a la creació d’empreses.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat