Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Postius impulsarà un estudi sobre l'impacte de la independència a Lleida

Pretén obrir un procés participatiu per analitzar la situació de la ciutat dins d’una hipotètica Catalunya independent

Toni Postius, Artur Mas, candidatura, CiU
Toni Postius, juntament amb Artur Mas, durant la presentació oficial de la candidatura. (Foto: Arxiu)
L’alcaldable de CiU per Lleida, Toni Postius, ha anunciat aquest dilluns que obrirà un procés participatiu amb el teixit associatiu local i la societat civil lleidatana per analitzar l’afectació que podria tenir la independència de Catalunya a Lleida.


El document preveu abordar el paper i la repercussió per a la ciutat d'un procés d'independència en camps com l'administratiu, l'econòmic, el de la projecció internacional i de la cohesió social. Pretén “posar en relleu les oportunitats i els reptes que s’obren en l’horitzó de la nostra ciutat en el marc d’un nou escenari polític a partir del moment de la separació d’Espanya”, ha precisat el candidat a la Paeria.

Atesa la publicació del Llibre blanc. Barcelona, capital d’un nou estat que amplia i complementa el Llibre blanc elaborat pel Consell Assessor per a la Transició Nacional, Postius insta a reivindicar el potencial de Lleida com a capital d’interior de Catalunya.
 
El convergent ha emmarcat la proposta en la “reflexió del procés extraordinari que estem vivint” i, al mateix temps, ha argumentat que cal impulsar la notorietat de la ciutat creant relacions bidireccionals a nivell internacional i donant empenta al lideratge de Lleida en grans projectes.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat