Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Antoni Bassas dóna el tret de sortida a la 12a Setmana de la Comunicació

La transformació del periodisme, les alternatives econòmiques i narratives dels últims anys i el paper del periodista han centrat la seva conferència

Setmana de la Comunicació, Antoni Bassas, rector, Universitat de Lleida,
Presentació de la 12a Setmana de la Comunicació. (Foto: Judit Gómez)
Aquest dilluns s’ha donat tret de sortida a la 12a Setmana de la Comunicació de la Universitat de Lleida. Enguany, els canvis en el periodisme és el tema principal de la Setmana, amb el lema "El periodisme ha mort? Visca el periodisme!".


El veterà periodista Antoni Bassas ha estat l’encarregat d’inaugurar els actes amb la conferencia “Periodisme, la responsabilitat subjectiva”, on ha reflexionat sobre la transformació del periodisme, les alternatives econòmiques i narratives dels últims anys i el paper del periodista.

El programa ha començat amb la Jornada de Portes Obertes del Grau de Comunicació i Periodisme Audiovisuals, en què els alumnes de batxillerat han pogut visitar les instal·lacions del Magical. Entre els convidats a la setmana destaquen els noms de periodistes com Rosa Maria Calaf -corresponsal de TVE durant 37 anys a ciutats com Nova York, Moscou, Buenos Aires i Roma- i Pascual Serrano -fundador de la publicació electrònica Rebelión i col·laborador de Le Monde Diplomatique, Mundo Obrero, El diario.es o Público, entre d'altres ponents que reflexionaran sobre les noves iniciatives sorgides fora dels mitjans, els diaris digitals o el projecte de periodisme d’investigació crític.

Els actes, iniciats avui, finalitzaran el pròxim dijous 16 d’abril i es duran a terme a l’edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida. El programa es pot consultar en la mateixa web de la Universitat.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat