Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L'aeroport de Lleida-Alguaire tanca la temporada d'hivern amb un 18% més de passatgers que l'any passat

Des del 21 de desembre l'aeroport lleidatà ha rebut més de 24.000 passatgers

aeroport de Lleida-Alguaire
Imatge d'arxiu de l'aeroport de Lleida-Alguaire. (Foto: Arxiu)
L'aeroport de Lleida-Alguaire ha tancat aquest diumenge la temporada d'hivern amb els darrers vols del tour operador britànic Neilson i ho fa amb un increment de passatgers del 18% respecte a l'any passat. Així, des del 21 de desembre 24.508 viatgers, més els que ho han fet durant el dia d’avui, han passat per la instal·lació lleidatana, quan l'any passat en van ser 20.796. 


La Generalitat ha atribuït aquest increment a la bona temporada que ha fet la companyia anglesa Thomas Cook, amb cinc vols setmanals cada diumenge, la incorporació de la companyia Arkia per primera vegada a la temporada d'hivern amb vols a Israel i a tres vols xàrters addicionals. El tour operador Neilson va contractar vols provinents de Londres, Manchester, Birmingham, Bristol i Southampton de desembre a març, però a causa del bon ritme de vendes la temporada es va allargar fins aquest diumenge, segons s’ha explicat des de la Generalitat. També s’ha comentat que es mantenen les converses obertes perquè Thomas Cook repeteixi de cara a la temporada d’hivern vinent. L'últim vol de la temporada ha estat de Lleida a Gatwick, amb 213 passatgers.

Pel que fa a Arkia, la temporada d'hivern va començar el 10 de gener i s'ha allargat fins fa dues setmanes després de l'èxit que va obtenir durant la temporada d'estiu. Arkia ha transportat un total de 1.324 turistes israelians que han visitat la ciutat i han anat a esquiar. D’altra banda, la companyia Airnostrum continua volant a Palma de Mallorca els divendres i els diumenges. En total, ha dut 2.742 viatgers durant l’hivern. A més, aquest any hi ha hagut tres vols xàrters el desembre amb un total de 678 passatgers, dos d’ells per traslladar passatgers de Lleida a Bucarest i un vol xàrter d'Air Europa amb passatgers i jugadors de bàsquet de Mallorca.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat