Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Crida per Lleida presenta les 33 persones que formen la seva llista electoral

"Totes elles provenen de l'esquerra social, independentista i transformadora i fa anys que treballen des del carrer per fer un nou model de ciutat"

Pau Juvillà,Crida per Lleida,eleccions municipals,
La llista, liderada per Pau Juvillà, es compon de 33 persones. (Foto: Crida per Lleida)
La Crida per Lleida ha presentat aquest diumenge la llista amb la qual concorrerà a les eleccions municipals del proper mes de maig, que lidera el biòleg i tècnic en medi ambient Pau Juvillà. En total, són 33 persones, 18 dones i 15 homes, d’edats compreses entre els 19 i els 63 anys. 

Aquesta candidatura aglutina algunes de les persones que provenen de l’esquerra social, independentista i transformadora i “que porten anys treballant des del carrer per fer possible un nou model de ciutat”. Són dones i homes alguns dels quals provenen de l’activisme i la lluita política i de carrer. “Totes elles han pres el compromís de lluitar per una ciutat digna, desperta, oberta, dinàmica, sostenible, justa, solidària, feminista i antifeixista”, han explicat els membres de la Crida.

Pau Juvillà encapçala una llista acompanyat de Rubèn Cobo, Teresa Ibars, Francesc Gabarrell, Noèlia Jiménez, Susana Ariño, Ares Masip, Maria Huguet, Pau Plana, Gemma Casal, Jose Antonio Climente, Esther Sancho, Carles Porta, Rosa Pach, Javier López, Dolors Gené, Àlex Albendea, Nati Gonzàlez, Sisco García, Montserrat Trepat, Ruben Gavilà, Mariona Lladonosa, Eva Lega, Ferran Dalmau, Enric Blasi, Amàlia Ametlló, Anna Ariño, David Colell, Teresa Puigfel, Josep Maria Jansà, Pau Llop, Eva Carreras i Alícia Oto.

La Crida ha recordat que aquest és un projecte col·lectiu, “que vol defugir dels personalismes i les jerarquies”. Parafrasejant Ovidi Montlló, la candidatura considera que aquestes persones són només “unes entre tantes” i que el projecte, en realitat, està format per la suma de tots els esforços "que a dia d’avui treballen per fer possible aquesta candidatura".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat