Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Mercat del Pla, protagonista de la nova placa de Cava Oficial de l'Aplec

També ha tingut lloc una degustació de tres dels vins DO Penedès i l'escumós DO Cava de la festa lleidatana

Aplec del Caragol,Mercat del Pla,cava,
Fèlix Larrosa ha assistit a la presentació de la nova placa de cava de l'Aplec, que ha anat acompanyada d’un tast comentat al Mercat del Pla. (Foto: Ajuntament de Lleida)
El Mercat del Pla és el protagonista de la nova placa de Cava Oficial de l'Aplec del Caragol, Rabetllat i Vidal, que elabora el celler Ca n'Estella. Després d’un any en funcionament, el mercat i les propostes que s’han generat al seu voltant estan convertit el barri antic de la ciutat en un nou barri, i això es deu, segons el tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Fèlix Larrosa, a la implicació de tots.

El tinent d’alcalde ha afegit que aquesta manera de fer "fa que les societats progressin i mirin al futur”. I ha conclòs posant d’exemple la Fecoll com a entitat que contribueix a la dinamització del barri, així com a la promoció de la ciutat arreu on va. 

L’acte de presentació de la nova placa s’ha fet al mateix Mercat del Pla, ara reconvertit en centre comercial, amb la presència dels representants de la Federació de Colles de l'Aplec (Fecoll), penyistes, l'equip del celler i Cafès Batalla, distribuïdors del producte a Lleida i, també, col·laboradors de la festa lleidatana. El president de la Fecoll, Xavier Pérez, ha agraït la col·laboració de Ca n'Estella amb l'Aplec del Caragol i ha recordat que promocionen la festa o monuments de Lleida amb plaques de cava des de fa vuit anys que duen imatges com la desfilada de penons, el Palau de la Paeria, el Balcó del Serraller, l'Arc del Pont, l'Estació de Ferrocarril, la Llotja o la Seu Vella. Pérez ha destacat que les plaques també promocionen Lleida per arreu on viatja el Caragol Tour, que durant aquests vuit anys ha visitat una vintena de ciutats diferents.

Després, la propietària de celler, Anna Vidal, s’ha encarregat de comentar la degustació de tres dels vins DO Penedès i l'escumós DO Cava de la festa lleidatana en el tast.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat